ZitatOriginal von Cora
Hallo, zusammen!Ich kann weder El's Lied noch Choma's hören...
Pa,
Cora, ciągle jeszcze
Cora, musisz juz troche dokladniej opisac co, gdzie, jak i dlaczego:)
ZitatOriginal von Cora
Hallo, zusammen!Ich kann weder El's Lied noch Choma's hören...
Pa,
Cora, ciągle jeszcze
Cora, musisz juz troche dokladniej opisac co, gdzie, jak i dlaczego:)
dobrze zagwizdalas Choma, a ja wcale nie umiem gwizdac i cymbalek nie mam pod reka a gitara stoi od lat rozstrojona w kacie...hmmm, co tu zrobic, musze nucic, ale to moze potrwac, musze potrenowac, zeby Wam uszy nie poodpadaly!!!
ZitatOriginal von liwia
![]()
dobrze zagwizdalas Choma, a ja wcale nie umiem gwizdaci cymbalek nie mam pod reka a gitara stoi od lat rozstrojona w kacie...hmmm, co tu zrobic, musze nucic, ale to moze potrwac, musze potrenowac, zeby Wam uszy nie poodpadaly!!!
a ile LAT to bedzie trwalo?;)
lopi, chcialam Tobie i innym uszu oszczedzic, ale ....
(mam nadzieje, ze nie macie pomidorow pod reka :szok)
Brawo słowiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maryla Rodowicz - Remedium
Światem zaczęła rządzić jesień,
topi go w żółci i czerwieni
a ja tak pragnę czemu nie wiem,
uciec pociągiem od jesieni.
Uciec pociągiem od przyjaciół,
wrogów, rachunków, telefonów
Nie trzeba długo się namyślać,
wystarczy tylko wybiec z domu. I....
ref.
Wsiąść do pociągu byle jakiego,
nie dbać o bagaż nie dbać o bilet,
ściskając w ręku kamyk zielony,
patrzeć jak wszystko zostaje w tyle
W taką podróż chcę wyruszyć,
gdy podły nastrój i pogoda
Zostawić łóżko, ciebie, szafę,
niczego mi nie będzie szkoda.
Zegary staną niepotrzebne,
pogubie wsystkie kalendarze
W taką podróż chcę wyruszyć,
nie wiem czy kiedyś się odważę. I...
a za opowiadanie głupot - zamiast pomidorem.... rzucam kulką, bo zima tuż tuż (a na południu Polski już śnieg leży!)
[SIZE=16]
[COLOR=blue]Te melodie juz odgadlismy:[/COLOR]
[/SIZE]
001 - Mis Colargol, 002 - 4 pancernych i pies, 003 - Remedium
BRAVO!!! nasza wspaniala emerytka znowu odgadla!;)
czekamy na twoja muzyczna-zagadke Gosiu!
szukam natchnienia...
a ono "gra w statki"
zaraz pomyślę nad "numerkiem"
znowu wyszło cicho... nie wiem, co robię źle... o tej porze nie mogę się wydzierać czy głośno gwizdać
oto moja zagadka
ZitatOriginal von Choma
Brawo słowiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
[i]Maryla Rodowicz - Remedium
a za opowiadanie głupot - zamiast pomidorem.... rzucam kulką, bo zima tuż tuż (a na południu Polski już śnieg leży!)
dziekuje choma ale te oklaski zbieramy obie, bo Ty dobrze odgadlas!!
sniezynke zlapalam, ale mi sie w rekach roztopila, bo tutaj slonko przygrzewa jak wiosna!
teraz sobie Twojej melodyjki poslucham
cos nie podchodzi mi ta melodia:(
ZitatOriginal von elLopo
cos nie podchodzi mi ta melodia:(
a słychać ją? W ustawieniach mam na maxa, a mimo wszystko gdy odsłuchiwałam było cicho...
Jeśli do jutra nikt nie odgadnie (skojarzy :oczko), to trochę podpowiem
ja ja dobrze slysze:)
tak sobie myślę.... że być może ludzie nie uczestniczą w zabawie, bo gdy "nie-daj-boże" odgadną, to musieliby "gwizdać/grać/nucić/śpiewć", a może są wstydliwi
i boją się :boisie, że ktoś ich
; na dodatek muszą to "nagranie" zrealizować, upublicznić... na to wszystko trzeba czasu...
Ja tam nie poddam się zbyt szybko!
ZitatOriginal von Choma
tak sobie myślę.... że być może ludzie nie uczestniczą w zabawie, bo gdy "nie-daj-boże" odgadną, to musieliby "gwizdać/grać/nucić/śpiewć", a może są wstydliwi
i boją się :boisie, że ktoś ich
; na dodatek muszą to "nagranie" zrealizować, upublicznić... na to wszystko trzeba czasu...
Ja tam nie poddam się zbyt szybko!
[COLOR=green]NIKT NIC NIE MUSI! moze poprostu oddac prawo zadania zagadki komus innemu!:D[/COLOR]
kurcze mam problemy, nie moge posluchac nagrania Chomy, nie wiem co jest nie tak, jak powinno!!!
ZitatOriginal von liwia
kurcze mam problemy, nie moge posluchac nagrania Chomy, nie wiem co jest nie tak, jak powinno!!!
wszystko zrobiłam tak samo, jak przy pierwszej próbie :szok, tylko nie "gwizdałam"
ZitatOriginal von Choma
wszystko zrobiłam tak samo, jak przy pierwszej próbie :szok, tylko nie "gwizdałam"
ja nie mialem zadnych problemow z odtworzeniem twojego "utworu":D
ZitatOriginal von Choma
Gosiu (?) nie przejmuj sie, to na pewno moja wina
Wiec przesluchalam wszystkie wasze melodie, sa swietne! Moze zrobimy na koncu scieszke dzwiekowa forum?
Melodia Chomy mi cos mowi, ale nie umie na to wpasc. A to oznacza ze bedzie mnie traz caly dzien przesladywala. (melodia, nie Choma)
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!