Gra: Co to za melodia?

• Zitat

Original von Cora
    Hallo, zusammen!

Ich kann weder El's Lied noch Choma's hören... :smutny

Pa,

Cora, ciągle jeszcze :smutny

Cora, musisz juz troche dokladniej opisac co, gdzie, jak i dlaczego:)

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• :haha :ROTFL
    dobrze zagwizdalas Choma, a ja wcale nie umiem gwizdac :smutny i cymbalek nie mam pod reka a gitara stoi od lat rozstrojona w kacie...hmmm, co tu zrobic, musze nucic, ale to moze potrwac, musze potrenowac, zeby Wam uszy nie poodpadaly!!! :szok

When nothing goes right, go left!

• Zitat

Original von liwia
    :haha :ROTFL
    dobrze zagwizdalas Choma, a ja wcale nie umiem gwizdac :smutny i cymbalek nie mam pod reka a gitara stoi od lat rozstrojona w kacie...hmmm, co tu zrobic, musze nucic, ale to moze potrwac, musze potrenowac, zeby Wam uszy nie poodpadaly!!! :szok

a ile LAT to bedzie trwalo?;)

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

• Brawo słowiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oklasky :oklasky :oklasky

Maryla Rodowicz - Remedium

Światem zaczęła rządzić jesień,
    topi go w żółci i czerwieni
    a ja tak pragnę czemu nie wiem,
    uciec pociągiem od jesieni.
    Uciec pociągiem od przyjaciół,
    wrogów, rachunków, telefonów
    Nie trzeba długo się namyślać,
    wystarczy tylko wybiec z domu. I....

ref.
    Wsiąść do pociągu byle jakiego,
    nie dbać o bagaż nie dbać o bilet,
    ściskając w ręku kamyk zielony,
    patrzeć jak wszystko zostaje w tyle

W taką podróż chcę wyruszyć,
    gdy podły nastrój i pogoda
    Zostawić łóżko, ciebie, szafę,
    niczego mi nie będzie szkoda.
    Zegary staną niepotrzebne,
    pogubie wsystkie kalendarze
    W taką podróż chcę wyruszyć,
    nie wiem czy kiedyś się odważę. I...

a za opowiadanie głupot - zamiast pomidorem.... rzucam kulką, bo zima tuż tuż (a na południu Polski już śnieg leży!) :oczko

Bilder

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

Einmal editiert, zuletzt von Choma (29. Oktober 2007 um 23:22)

• BRAVO!!! :oklasky nasza wspaniala emerytka znowu odgadla!;)

czekamy na twoja muzyczna-zagadke Gosiu!

• Zitat

Original von Choma
    Brawo słowiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oklasky :oklasky :oklasky

[i]Maryla Rodowicz - Remedium

a za opowiadanie głupot - zamiast pomidorem.... rzucam kulką, bo zima tuż tuż (a na południu Polski już śnieg leży!) :oczko

dziekuje choma :zawstydzony ale te oklaski zbieramy obie, bo Ty dobrze odgadlas!! :ROTFL

sniezynke zlapalam, ale mi sie w rekach roztopila, bo tutaj slonko przygrzewa jak wiosna!
    teraz sobie Twojej melodyjki poslucham :muza

When nothing goes right, go left!

• cos nie podchodzi mi ta melodia:(

• Zitat

Original von elLopo
    cos nie podchodzi mi ta melodia:(

a słychać ją? W ustawieniach mam na maxa, a mimo wszystko gdy odsłuchiwałam było cicho... :smutny

Jeśli do jutra nikt nie odgadnie (skojarzy :oczko), to trochę podpowiem :haha

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

Einmal editiert, zuletzt von Choma (30. Oktober 2007 um 19:36)

• ja ja dobrze slysze:)

• :mysli tak sobie myślę.... że być może ludzie nie uczestniczą w zabawie, bo gdy "nie-daj-boże" odgadną, to musieliby "gwizdać/grać/nucić/śpiewć", a może są wstydliwi :zawstydzony i boją się :boisie, że ktoś ich :wysmiewacz ; na dodatek muszą to "nagranie" zrealizować, upublicznić... na to wszystko trzeba czasu...
    Ja tam nie poddam się zbyt szybko! :zacieszacz

• Zitat

Original von Choma
    :mysli tak sobie myślę.... że być może ludzie nie uczestniczą w zabawie, bo gdy "nie-daj-boże" odgadną, to musieliby "gwizdać/grać/nucić/śpiewć", a może są wstydliwi :zawstydzony i boją się :boisie, że ktoś ich :wysmiewacz ; na dodatek muszą to "nagranie" zrealizować, upublicznić... na to wszystko trzeba czasu...
    Ja tam nie poddam się zbyt szybko! :zacieszacz

[COLOR=green]NIKT NIC NIE MUSI! moze poprostu oddac prawo zadania zagadki komus innemu!:D[/COLOR]

• Zitat

Original von liwia
    kurcze mam problemy, nie moge posluchac nagrania Chomy, nie wiem co jest nie tak, jak powinno!!! :smutny

wszystko zrobiłam tak samo, jak przy pierwszej próbie :szok, tylko nie "gwizdałam" :oczko

• Zitat

Original von Choma

wszystko zrobiłam tak samo, jak przy pierwszej próbie :szok, tylko nie "gwizdałam" :oczko

ja nie mialem zadnych problemow z odtworzeniem twojego "utworu":D

• Wiec przesluchalam wszystkie wasze melodie, sa swietne! Moze zrobimy na koncu scieszke dzwiekowa forum? :)

Melodia Chomy mi cos mowi, ale nie umie na to wpasc. A to oznacza ze bedzie mnie traz caly dzien przesladywala. :) (melodia, nie Choma)

Nevermore...

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!