nie wierzę, żeby nikt nie znał tej melodii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El tak się pięknie "zaprodukował" i co, LENIWCE?
nie wierzę, żeby nikt nie znał tej melodii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El tak się pięknie "zaprodukował" i co, LENIWCE?
ZitatOriginal von Choma
nie wierzę, żeby nikt nie znał tej melodii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!El tak się pięknie "zaprodukował" i co, LENIWCE?
no właśnie, co jest grane, nikt tego nie zna (poza Choma);)?
ja się tekstu teraz specjalnie dniami i nocami uczyłem, a wy w balona lecicie!:D
Tu jeszcze raz ta melodia:melodia
melodie znam, ale ze slowami kiepsko, cos mi sie kojarzy z "...ladne oczy masz, komu jedasz? takie ladne oczy..."
ZitatOriginal von liwia
melodie znam, ale ze slowami kiepsko, cos mi sie kojarzy z "...ladne oczy masz, komu jedasz? takie ladne oczy..."
[COLOR=green]WSPANIALE![/COLOR]
[SIZE=16]
[COLOR=blue]Te melodie już odgadliśmy:[/COLOR]
[/SIZE]
001 - Miś Colargol - elLopo
002 - 4 pancernych i pies - Choma
003 - Remedium - Liwia
004 - 10 w skali boforta - Choma
005 - Góralka Hańka - Ola
006 - Biały Miś - Choma
007 - Opowiem Ci - "Tommy" ;)
008 - Ćwierkają wróbelki... - Choma
009 - ładne oczy masz... - elLopo
[COLOR=blue]Następną melodie-zagadkę zadaje LIWIA[/COLOR]
hej Liwia, zapomniałaś nam coś zagwizdać/wygwizdać!
Liwia chyba "gwiżdże" na nas!;)
My Ciebie, Liwio - nie wydwiżdżemy!!! i chętnie "wysłuchamy", co nam "wygwiżdżesz"
[COLOR=seagreen]Halo ludzie i ludziska, Liwia nie ma na razie czasu azeby nowa zagadke zadac!:(
A wiec kto ma ochote? Kto pierwszy, ten lepszy!:)[/COLOR]
ZitatOriginal von elLopo
[COLOR=seagreen]Halo ludzie i ludziska, Liwia nie ma na razie czasu azeby nowa zagadke zadac!:(
A wiec kto ma ochote? Kto pierwszy, ten lepszy!:)[/COLOR]
muszę ja znowu moje struny głosowe nadwyrężyć!;)
lopi, juz jestem, tak szybciutko cos zmajstrowalam....czekaj, zadasz nastepna, nie chce zebyscie mysleli, ze gwizdze na Was!!!
zgadujcie!
Liwciu, to bylo FASCYNUJACE!:D
bin sprachlos :szok, weil welches Lied ist es???
myslalam, ze bedzie za latwe!!! Bardzo znana pioseneczka!!
ZitatOriginal von liwia
myslalam, ze bedzie za łatwe!!! Bardzo znana pioseneczka!!
ja ja już pewnie znam, ale chcę innym możliwość dać!:)
a powiedz Liwciu, kto to nucił, duża czy mała Liwia?:D
ZitatOriginal von elLopo
ja ja już pewnie znam, ale chcę innym możliwość dać!:)a powiedz Liwciu, kto to nucił, duża czy mała Liwia?:D
oj co ja bym dala znowu taki glosik miec...hihi
ZitatOriginal von liwia
oj co ja bym dala znowu taki glosik miec...hihi
no jak bys facetem byla to tak! ale na szczescie nie jestes!
nikt oprocz lopi nie rozpoznaje mojej melodii!!??? hmmm...nie chce mi sie wierzyc...
ZitatOriginal von liwia
nikt oprocz lopi nie rozpoznaje mojej melodii!!??? hmmm...nie chce mi sie wierzyc...
oni wszyscy maja stracha ze beda musieli zanucic! a nie maja takiej muzykalnej coreczki jak Ty!:)
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!