ZitatOriginal von ReniA
Rozpoznalam, hoppsasa!Ale nie chce psuc Ani dzieciom przyjemnosci, niech sie troszke glowia...
Edit: A jednak nie... Pomylilam sie...
Renia, co rozpoznałaś? Powiedz, może dobrze myślisz!:)
ZitatOriginal von ReniA
Rozpoznalam, hoppsasa!Ale nie chce psuc Ani dzieciom przyjemnosci, niech sie troszke glowia...
Edit: A jednak nie... Pomylilam sie...
Najpierw tez myslalam, ze to reksio, potem brzmialo mi na Bolka i Lolka, a teraz to juz nie wiem....
Liwia, tylko brzmialo?:D
A no faktycznie...to jednak nie postarzał mi się jeszcze słuch!!!
"W młodym ciele, dobry słuch!"
Teraz Ty możesz/musisz zadać zagadkę!:)
ZitatOriginal von elLopo
Rozpoznalam... Pippi Langstrumpf, hihi!
ZitatAlles anzeigenOriginal von elLopo
[SIZE=16][COLOR=blue]Te melodie już odgadliśmy:[/COLOR]
[/SIZE]
001 - Miś Colargol - elLopo
002 - 4 pancernych i pies - Choma
003 - Remedium - Liwia
004 - 10 w skali boforta - Choma
005 - Góralka Hańka - Ola
006 - Biały Miś - Choma
007 - Opowiem Ci - "Tommy"
008 - Ćwierkają wróbelki... - Choma
009 - ładne oczy masz... - elLopo
010 - wlazł kotek na płotek ... - Liwia
011 - Konkretna piosenka - elLopo
012 - A Gdy Jest Już Ciemno - Ola
013 - Bolek i Lolek - Liwia
[COLOR=blue]Teraz czekamy co nam Liwia wygwiżdże!:D[/COLOR]
hmmmm, mam więc znowu moje muzykalne zdolności zaprezentować?
może trochę potrwać, jeszcze nie wiem co zaśpiewam....ale ostrzegam, ja nie gwiżdżę tak ślicznie jak ty lopi!!
Zitatod liwia
może trochę potrwać, jeszcze nie wiem co zaśpiewam....ale ostrzegam, ja nie gwiżdżę tak ślicznie jak ty lopi!!
nie bądź Liwiu taka skromna! Wszyscy z Opola, to SŁOWIKI pierwszej klasy!
Śmiało! Wygwizdaj lub zanuć coś dla nas!
Liwia, słowiku opolski, gdzie Twoja melodyjka? Czekamy niecierpliwie na następną zagadkę!:)
No wreszcie się zmotywowałam...nie nucić tylko to moje nucenie nagrać
Kto ma ochotę zgadnąć? Zagadka nie jest trudna, chyba, że totalnie pomyliłam nutki
Liwciu, nie wiem czy Twoja melodia tez w wersji Polskiej jest, ja takiej nie znam, a regulamin naszej gry TYLKO Polskie melodyjki dopuszcza!:)
Ale zanucilas jak prawdziwy opolski slowiczek!
Oczywiście, że istnieje ta piosenka w polskiej wersji!! Mój dziadek mnie jej nauczył jak byłam małym dzieckiem i długo ją tylko w tej wersji znałam, jak regulamin tego nie dopuszcza to muszę coś innego wymyślić....
Mogę polski tekst napisać.
nie złość się:D ja powiedziałem tylko, ze JA jej nie znam, a to nie znaczy , ze tej wersji nie ma!:) A wiec dobrze zrobiłaś. Możesz mi tekst Polski przesłać, żebym tez mógł sobie pośpiewać.
A ze ta piosenka w rożnych wersjach istnieje, mogą zgadywać także user którzy Polskiej wersji nie znają!:)
Ależ przecież się nie złoszczę...już Ci tekscik przesyłam żebyś mógł ze mną w duecie pośpiewać.
zaraz zaspiewamy w dudududududuecie, chociaz juz po lecie!;)
ZitatOriginal von liwia
No wreszcie się zmotywowałam...nie nucić tylko to moje nucenie nagraćKto ma ochotę zgadnąć? Zagadka nie jest trudna, chyba, że totalnie pomyliłam nutki
A wiec kto zna Liwii Melodię? La, la, la.
Oryginał jest Angielski (tak mi sie wydaje)! Możecie wiec tez tytuł oryginalnej piosenki, lub piosenkarza podać.:)
teoretycznie - nie ma problemu, piosenka znana i ŚLICZNIE "wylalana"...
ale odgadniecie wiąże się z karą ("wyśpiewanie" nowej zagadki), więc widocznie dlatego jak na razie brak odpowiedzi?
a czemu Ty Chomus nie odpowiesz? Nie chcesz powiedziec, ze sie boisz nowa zagadke zadac!:D
tak jest! nie chcę wygrać!
nadal jestem zaziębiona, kaszlę i kicham
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!