szukajcie swoich znajomych

• NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ!:D

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Dla mnie jest ten "protest" śmieszny!
    Jak można protestować przeciwko czemuś, co nie jest obowiązkowe? To przecież mój prywatny wybór, czy korzystam z jakiejś płatnej usługi czy nie.

A poza tym - portal jest pywatny, więc trudno sie dziwić, że chcą zarobić! To i tak dziwne, że do tej pory "przynależenie" tam nie jest płatne! I jak długo takim pozostanie - jestem tam. Dzięki niemu udało mi sie już wiele spraw załatwić :oczko

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Masz rację, nikt nas nie zmusza do korzystania z tej funkcji, jednak zajdzie tak daleko, że trzeba będzie wykupić Abo żeby wysyłać wiadomości, co już w wielu portalach tego typu jest normalnym, korzystanie z niego będzie dla WIELU bardzo utrudnione i tym samym również jego przydatność zmaleje bo się i tak z wieloma nie bedzie można skontaktować.

Fakt jest, że to przedwczesna "panika", ale z drugiej strony mamy wolność słowa i opinii.. właściciele portalu powinni wiedzieć jak dalego mogą sobie pozwolić, żeby na tym nie stracić, w końcu bez użytkowników nie ma portalu.

When nothing goes right, go left!

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!