szukajcie swoich znajomych

• artykuł jest z połowy września 2007... W grudniu 2007 było już w "naszej-klasie" zarejestrowanych 4 miliony użytkowników i od 8 stycznia 2008 ruszają nowe serwery, które mają spowodować, że wszystko będzie "hulać" jak należy.

Podobny portal istnieje w Niemczech: "wer kennt wen" (http://www.wer-kennt-wen.de)

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

Original von Choma
    i od 8 stycznia 2008 ruszają nowe serwery, które mają spowodować, że wszystko będzie "hulać" jak należy.

Jesses... Ja już teraz nie wytrzymuję, hihi! Ostatnio znalazłam chłopaka (dzisiaj już poważny pan), z którym uczyłam się w wieku chyba 12-tu lat niemieckiego...

Co mnie zadziwia: wszyscy bardzo szybko podają swoje "namiary" plus numer telefonu. Szczególnie ci, którzy mieszkają w Niemczech. Niesamowite zaufanie... Albo radość, że znalazło się ślady młodości i dzieciństwa?

W Niemczech z kolei znalazłam sporo ludzi z uniwerku i z byłych miejsc pracy w XING.

Ale to wszystko powoli za dużo...

• ja mam wrażenie, ze niektórzy próbują rekordy w ilościach "znajomych" pobić, każdego którego raz w szkole "potrącili" dodają do swoich grup znajomków! A co mnie jeszcze denerwuje, to to, ze duża cześć w swoich opisach pisze: [COLOR=crimson]"mój maż (żona), moje auto, mój dom!"[/COLOR]:(

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

Original von elLopo
    A co mnie jeszcze denerwuje, to to, ze duża cześć w swoich opisach pisze: [COLOR=crimson]"mój maż (żona), moje auto, mój dom!"[/COLOR]:(

Takie opisy mam już też, hihi!

Nawet troche mi żal d... ściska, jak pomyślę, że ludzie którzy dopiero od niewielu lat w Niemczech mieszkają, już się tutaj domu, wielkich samochodów itp. dorobili.

Pewnie są o wiele świetniejsi niż ja i mąż? :mysli

• Ja tez juz pol mojej klasy tam znalazlem i chociaz juz 15 lat minelo wszystcy mnie pamietaja :P

A co do tego Milionera to za malo za to wzial... w Niemczech sprzedal chlopak portal: http://www.studivz.net co prawie takie same jest jak nasza klasa za 83 Milliony Euro ;)

Einmal editiert, zuletzt von Arek (7. Januar 2008 um 00:27)

• [COLOR=red][SIZE=20]!!! 6 MILIONÓW !!![/SIZE][/COLOR]

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

• gdzie? na "naszej-klasie"???
    A jutro jest 8 stycznia i zgodnie z objetnicami powinno wszystko ruszyć na nowych serwerach!

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

Original von Choma
    gdzie? na "naszej-klasie"???
    A jutro jest 8 stycznia i zgodnie z objetnicami powinno wszystko ruszyć na nowych serwerach!

miejmy nadzieje, bo jest straaaaaaaasznie powolne to!:(

• Zitat

Original von elLopo
    ja mam wrażenie, ze niektórzy próbują rekordy w ilościach "znajomych" pobić, każdego którego raz w szkole "potrącili" dodają do swoich grup znajomków! A co mnie jeszcze denerwuje, to to, ze duża cześć w swoich opisach pisze: [COLOR=crimson]"mój maż (żona), moje auto, mój dom!"[/COLOR]:(

No jak to, ellopo, nie wstawiłeś zdjęcia swojego domu, jachtu, żony, dzieci i psa? :ostr

Jest to troche taki plac zabaw dla dzieciaków które jeszcze chodzą do szkoły, a dla niektórych starszych miejsce popisania się.
    Jest bardzo dużo zdjęć pozowanych i widać od razu o co komu chodzi. :)
    A przeraża mnie trochę fakt, że ludzie wstawiają zdjęcia swoich dzieci, czasem w wannie, na plaży itd. Nie odważyłabym się na to w dzisiejszych czasach.

Poza tym bardzo dużo osób wstawia swoje prywatne dane, zdjęcie które więcej zdradza albo link na jakąś stronę internetową. Czasem opis miejsca pracy, imię męża i dzieci... Tyle danych!

W tej chwili strona nie jest dostępna, ruszamy na nowo od godz. 13. :)

[SIZE=12]Portal jest niedostępny do godziny 13:00: trwa przenoszenie danych do nowej serwerowni[/SIZE]

Nevermore...

• mala korekta...Portal jest niedostępny do godziny 14:00: trwa przenoszenie danych do nowej serwer :oczko

• Mialo byc lepiej,ale nie jest...mozna spokojnie wypalic jednego papierosa za nim sie cos ruszy...
    ale moze w koncu cos drgnie z tymi serwerami...czekam...
    i pozdrawiam Was wszystkich

• zgadza się, strona jest nadal bardzo powolna!:( Ale szczerze mówiąc przy 6 mil. użytkowników to się temu nie dziwie!!! Piszą ze już nowe serwery zamówili i 25 stycznia je zainstalują. A wteeeeeeeeedy będziemy z szybkością "gwiezdną" tam forumować! ;)

• Zitat

Przeprowadzka c.d.

[COLOR=crimson]Dzisiejsze podłączenie nowych serwerów niestety nie powiodło się. Prace zostaną wznowione o 2 w nocy - portal będzie od tego czasu niedostępny. Za utrudnienia przepraszamy.[/COLOR]

zespół nasza-klasa.pl

• Zitat

Original von zespół nasza-klasa.pl - dzisiaj 22:00

[COLOR=crimson]
    Przeprowadzka zakończona!

Nasza klasa przyśpieszyła i ciągle przyśpiesza. W ciągu kliku najbliższych godzin wydajność serwisu stale będzie się polepszać. Potwierdzamy, że przenosiny na nowe serwery zakończyły się sukcesem. Dziękujemy za cierpliwość!
    [/COLOR]

:oklasky :oklasky :oklasky :oklasky :oklasky :oklasky

• no właśnie przed chwilą padło! :smutny ale przez dwie godziny... SUPER! :oczko
    Siedzę "tam", bo jestem organizatorem zjazdu abslowentów (jubileusz mojej szkoły) i próbuje dotrzeć do wszystkich ex-uczniów, którzy tam się zarejestrowali...

• Wszystko znowu świetnie działa, wstawiłam już fotkę mojej pierwszej klasy... :okok

I sieć zaczyna powoli działać: właśnie otrzymałam z Kanady zapytanie, czy mój kumpel z piaskownicy to ten przystojny... TAK JEST! Ale czy zrobił sie rzeczywiście przystojnym, to nie wiem, bo widziałam go ostatnim razem, jak miał 11 lat. A teraz ten przystojniak ma już wnuka...

No a poza tym się znowu dziwię, jak mnie mają chłopcy w pamięci. Babki od razu mówią, że mialam parę kilo (może 5) za dużo. A ci wspominają takie dziwne intelektualne rzeczy... :plotki

Czy może być, że męskie spojrzenie na kobietę wcale nie jest uzależnione od świetnej figury a raczej od aury? :mysli

• Zitat

Original von ReniA
    Czy może być, że męskie spojrzenie na kobietę wcale nie jest uzależnione od świetnej figury a raczej od aury? :mysli

nie jestem facetem :oczko, ale mam podobne "spostrzeżenia" chociaż mój "nadmiar" bywa (jak w sinusoidzie) znacznie większy! :haha

• Zitat

Original von ReniA

raz uzależniony od aury, a raz od aurory! :muza

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!