ZitatOriginal von liwia
to prawda, wielu jest takich, ktorzy tylko sie zapisali, ale nie sa aktywni, ale na forach codziennie cos sie dzieje...
no to moze to tylko u mnie nic sie nie dzieje!:D
ZitatOriginal von liwia
to prawda, wielu jest takich, ktorzy tylko sie zapisali, ale nie sa aktywni, ale na forach codziennie cos sie dzieje...
kliknij na fora, tam zawsze ktoś pisze lopi, a jak nie, to już się biore za pisanie do Ciebie
ZitatOriginal von Choma
Mam nadzieję Reniu, że się nie pogniewasz, ale to, co mi wczoraj przysłałaś...![]()
:ROTFL... niech inni tu też zobaczą
Wcale sie nie pogniewałam, dostałam od Jurka z mojej klasy.
ZitatOriginal von elLopo
U nas to normalnie szał macicy...
Ogólniak ogólnie, klasa maturalna, podstawówka... A do tego jeszcze zaprzyjaźnione klasy... Już czasu mi brak na posty i maile.
Najpiękniejszy był wpis kolegi z pierwszej klasy podstawówki: "Prawie wcale się nie zmieniłaś."
[COLOR=deeppink][SIZE=20]NIESAMOWITE - już ponad 11 Milionów!!![/SIZE][/COLOR]
I jak Wam teraz leci z koleżankami i kolegami z klasy?
U nas się niesamowicie rozwinęło - aż mi strach jechać do Gdańska, hihi!
A moja "stara" kumpela Iza mieszka niedaleko ode mnie, okazało się. Ale chyba muszę najpierw schudnąć i pójść do kosmetyczki, zanim się spotkamy. Ona była taka śliczna...
Zitatod ReniA
I jak Wam teraz leci z koleżankami i kolegami z klasy?U nas się niesamowicie rozwinęło - aż mi strach jechać do Gdańska, hihi!
A moja "stara" kumpela Iza mieszka niedaleko ode mnie, okazało się. Ale chyba muszę najpierw schudnąć i pójść do kosmetyczki, zanim się spotkamy. Ona była taka śliczna...
Reniu, Twoja Iza zapewne też się zmieniła! W końcu nie wygląd jest najważniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla mnie niesamowite jest to, kto mnie odnajduje - ludzie z innych klas, którzy mnie pamiętają, a ja nie wiedziałam o ich istnieniu! Poprzez ich "opowieści" dowiaduję sie więcej o sobie z przeszłości...
Ciekawe są też losy znajomych; nie zdawałam sobie sprawy z tego, jak wielu wyemigrowało... i to właśnie Ci najczęściej piszą, szczególnie zza "wielkiej wody"... czyżby tęsknota? Bardzo miłe są te kontakty....
u mnie w klasie nic sie nie dzieje, cisza jak na cmentarzu!
ZitatOriginal von Choma
Dla mnie niesamowite jest to, kto mnie odnajduje - ludzie z innych klas, którzy mnie pamiętają, a ja nie wiedziałam o ich istnieniu! Poprzez ich "opowieści" dowiaduję sie więcej o sobie z przeszłości...
To prawda... Znalazła mnie właśnie kuzynka mojej byłej najlepszej przyjaciółki. Nigdy bym nie przypuszczała, że mnie pamięta, a ja ją też zapomniałam. Ale jak zobaczyłam jej nazwisko, od razu przypomniały mi się stare czasy i nasze balangi w dyskotekach. Mój pies (kundelek) był nawet wnukiem jej wytwornej suczki-pudelki!
A jeden kolega z podstawówki stwierdził, że byłam najcichszą dziewczyną w klasie. Inny kumpel z ogólniaka mi przypomniał, że byłam bardzo zamknięta w sobie. Tak siebie w ogóle nie widziałam, bo prywatnie byłam bardzo rozrywkowa.
Tak, to ciekawe, Gosiu, jak nas ludzie widzieli... I jak my widziałyśmy ludzi...
ZitatOriginal von elLopo
u mnie w klasie nic sie nie dzieje, cisza jak na cmentarzu!
W szkole też nie? Popatrz tam na forum...
nie jest tam lepiej, na księżycu się pewnie więcej dzieje!;)
El, to zapisz sie jako gosc do klasy Reni.
ZitatOriginal von Ola
El, to zapisz sie jako gosc do klasy Reni.
Hihi! To niebezpieczne...
ZitatOriginal von ReniA
Hihi! To niebezpieczne...
czemu, "chodzicie" w waszym forum na golasa, albo w czym polega to niebezpieczeństwo?;)
ZitatOriginal von elLopo
czemu, "chodzicie" w waszym forum na golasa, albo w czym polega to niebezpieczeństwo?;)
Niebezpieczeństwo wejścia w nałóg...
to mnie nie dotyczy, ja nie mam żadnych nałogów i nie ma niczego co by mnie tak mogło wciągnąć!:D
Zitatod elLopo
... ja nie mam żadnych nałogów i nie ma niczego co by mnie tak mogło wciągnąć!:D
hłe hłe hłe!!!!! NIE WIERZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś za młody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZitatOriginal von Choma
hłe hłe hłe!!!!! NIE WIERZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś za młody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no wciągnąć mnie mogą chyba tylko RUCHOME PIASKI!
Zitatod elLopo
no wciągnąć mnie mogą chyba tylko RUCHOME PIASKI!
nie wiedziałam, że to się tak teraz określa
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!