szukajcie swoich znajomych

• Zitat

Original von liwia
    to prawda, wielu jest takich, ktorzy tylko sie zapisali, ale nie sa aktywni, ale na forach codziennie cos sie dzieje...

no to moze to tylko u mnie nic sie nie dzieje!:D

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

Original von Choma
    Mam nadzieję Reniu, że się nie pogniewasz, ale to, co mi wczoraj przysłałaś... :ROTFL :haha :ROTFL... niech inni tu też zobaczą :oczko

http://www.getthemessage.net/index.php?id=MTkyMzE2

Wcale sie nie pogniewałam, dostałam od Jurka z mojej klasy. :oczko

• Zitat

Original von elLopo
    no to moze to tylko u mnie nic sie nie dzieje!:D

U nas to normalnie szał macicy...

Ogólniak ogólnie, klasa maturalna, podstawówka... A do tego jeszcze zaprzyjaźnione klasy... Już czasu mi brak na posty i maile.

Najpiękniejszy był wpis kolegi z pierwszej klasy podstawówki: "Prawie wcale się nie zmieniłaś." :ROTFL

• [COLOR=deeppink][SIZE=20]NIESAMOWITE - już ponad 11 Milionów!!![/SIZE][/COLOR]

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

• I jak Wam teraz leci z koleżankami i kolegami z klasy?

U nas się niesamowicie rozwinęło - aż mi strach jechać do Gdańska, hihi! :ROTFL

A moja "stara" kumpela Iza mieszka niedaleko ode mnie, okazało się. Ale chyba muszę najpierw schudnąć i pójść do kosmetyczki, zanim się spotkamy. Ona była taka śliczna...

• Zitat

od ReniA
    I jak Wam teraz leci z koleżankami i kolegami z klasy?

U nas się niesamowicie rozwinęło - aż mi strach jechać do Gdańska, hihi! :ROTFL

A moja "stara" kumpela Iza mieszka niedaleko ode mnie, okazało się. Ale chyba muszę najpierw schudnąć i pójść do kosmetyczki, zanim się spotkamy. Ona była taka śliczna...

Reniu, Twoja Iza zapewne też się zmieniła! W końcu nie wygląd jest najważniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla mnie niesamowite jest to, kto mnie odnajduje - ludzie z innych klas, którzy mnie pamiętają, a ja nie wiedziałam o ich istnieniu! Poprzez ich "opowieści" dowiaduję sie więcej o sobie z przeszłości... :milczek

Ciekawe są też losy znajomych; nie zdawałam sobie sprawy z tego, jak wielu wyemigrowało... i to właśnie Ci najczęściej piszą, szczególnie zza "wielkiej wody"... czyżby tęsknota? Bardzo miłe są te kontakty....

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• u mnie w klasie nic sie nie dzieje, cisza jak na cmentarzu! :ROTFL

• Zitat

Original von Choma
    Dla mnie niesamowite jest to, kto mnie odnajduje - ludzie z innych klas, którzy mnie pamiętają, a ja nie wiedziałam o ich istnieniu! Poprzez ich "opowieści" dowiaduję sie więcej o sobie z przeszłości... :milczek

To prawda... Znalazła mnie właśnie kuzynka mojej byłej najlepszej przyjaciółki. Nigdy bym nie przypuszczała, że mnie pamięta, a ja ją też zapomniałam. Ale jak zobaczyłam jej nazwisko, od razu przypomniały mi się stare czasy i nasze balangi w dyskotekach. Mój pies (kundelek) był nawet wnukiem jej wytwornej suczki-pudelki! :D

A jeden kolega z podstawówki stwierdził, że byłam najcichszą dziewczyną w klasie. Inny kumpel z ogólniaka mi przypomniał, że byłam bardzo zamknięta w sobie. Tak siebie w ogóle nie widziałam, bo prywatnie byłam bardzo rozrywkowa. :szok

Tak, to ciekawe, Gosiu, jak nas ludzie widzieli... I jak my widziałyśmy ludzi... :mysli

• nie jest tam lepiej, na księżycu się pewnie więcej dzieje!;)

• Zitat

Original von ReniA

Hihi! To niebezpieczne... :haha

czemu, "chodzicie" w waszym forum na golasa, albo w czym polega to niebezpieczeństwo?;)

• to mnie nie dotyczy, ja nie mam żadnych nałogów i nie ma niczego co by mnie tak mogło wciągnąć!:D

• Zitat

od elLopo
    ... ja nie mam żadnych nałogów i nie ma niczego co by mnie tak mogło wciągnąć!:D

hłe hłe hłe!!!!! NIE WIERZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś za młody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

Original von Choma

hłe hłe hłe!!!!! NIE WIERZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś za młody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no wciągnąć mnie mogą chyba tylko RUCHOME PIASKI! :ROTFL

• Zitat

od elLopo
    no wciągnąć mnie mogą chyba tylko RUCHOME PIASKI! :ROTFL

:szok
    nie wiedziałam, że to się tak teraz określa :ROTFL

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!