Polakierowanie auta...

• ... na nowo w Polsce, kto wie ile to mniej więcej by wyniosło dla Toyoty Yaris?

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• nie:) ale już dużo podrapanych miejsc jest i od kamieni lakier poodpryskiwał no i po latach kolor się już znudził;)

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

• nie, z tym nie ma zadnych "widocznych" klopotow:D

• spróbuje nie zapomnieć i jutro idąc do pracy zapytam u nas w warsztacie lakierniczym.... nie mogę nic w internecie na ten temat znaleźć :oczko

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• :kwiatek :kwiatek :kwiatek

• byłam w warsztacie... zadawali masę dodatkowych pytań, np.: ilodrzwiowa toyota, jaki lakier (najtańszy to akrylowy, potem metalik a najdroższy - perłowy), ile uszkodzeń, jaki był kolor, a jaki ma być nowy... itp.

Szacunkowo (średnio) z demontażem i ponownym montażem ~3000 zł

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

Einmal editiert, zuletzt von Choma (13. März 2008 um 13:28)

• Choma, dziekuje bardzo! :oklasky

• Ja szukam dobrego lakiernika w szczecinie lub gdzies blisko granicy. Macie jakies namiary? Pisze tu bo niewiem gdzie umiescic temat, a ten jest podobny.

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!