• Witaj Rafael:)

Mam na imi Anna, jestem dziewczyn Thomasa:)
    Jeste[ na razie jedyn osob tutaj , która mówi po polsku:) wiec je[li to nie problem dla ciebie bede pisa w tym jezyku , bo niestety nie umiem po niemiecku:(
    jak narazie:)

skd znasz jezyk polski ? kto cie nauczyl?

Pozdrowienia Anna

• Witay Anna!
    Pzepraszam, ale ja nie umie sa barzo pisac po polsku, ale ja sprobuje!

ja sie urodziem w polce, ale jak miajem 6 lat to przeprowdzilem sie do niemiec!
    Po polsku umiem ale dobrze rozmawiac!
    moja byla dziewczyna mnie tez duzo nauczyla!

Co ty sa jenzyki jeszcze potrafisz?

Pozdrawiam Rafael

P.S.:
    pieknie wygladacie razem ty i Tommy!!! ;)

Einmal editiert, zuletzt von Rafael (30. November 2006 um 10:19)

• ja tez umie po polsku rozmawiac ja wyjehalam do niemic jak mialam 9lat i tez nie umja po polsku dobze pisac alle rozmawiam bez klopotuw bo moje siostry tez umiom po polsku i muj brat
    i cos do fotografi jestescie naprawde ladnom parom

pozdrowienia Sylwia

• Witam ponownie:)
    Co do pisania to idzie Ci bardzo dobrze, niezle sobie radzisz:)
    Miales bardzo dobrego nauczyciela.

Ja oprócz polskiego znam angielski , serbski , rosyjski ,troche wloski i grecki .
    A teraz stoi przede mna nauka niemieckiego! Boje sie ze bedzie troszke trudno.

Pozdrawiam Anna

• Witaj Sylwio!

Milo ze ty takze mowisz po polsku , pisanie tez idzie ci niezle:)
    Skoro mowisz po polsku i niemiecku , moze pomoglabys mi w nauce niemieckiego ? w tej chwili ucze sie sama , ale jest to dosc trudne. Potrafie juz pisac pewne zwroty ale o wile trudniejsz jest wymowa:)

Pozdrawiam Anna

• Dzienkuje barzo!

W tym forum gdzie ja jestem Moderatorem, jest duzo naucycieluw i tez duzo tlumaczuw przysieglych. Jak oni piszom po polsku to ja zawsze sobje troche ten text przeczytam i probuje sobje zapamietac jak oni to napisaly! :rolleyes:
    Ja tez duzo prazuje z slownikem!!!

Jak wy sie spotkalisze?

• Jak sie spotkalismy ? Dobre pytanie :)
    Przez internet:) w bardzo dziwny sposob przy pomocy mojej kolezanki.

A ty? jak poznales swoja byla dziewczyne -Polke?

Anna

• Ona bya sasiadkom mojej babci!

Raz bylem u mojej babci i jakosz sie spotkaliszmy! Ona mnie saprosila do jej domu i to byla milosc na pierwszy rzut oka! I pol roku pozniej ja jom spotkalem na impresy i od tego czasu bylismy razem!

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!