• Zitat

Original von malgosia
    No i jak Wam mija długi WOLNY weekend szczęściarze...? Powiedzcie mi, czy Boże Ciało też macie wolne?? Jeśli tak... to nie ma sprawiedliwości na tym świecie!! :nerwus

No, wszedzie w Niemczech nie ma...

U nas w ewangelickim Stuttgarcie (sic!) co prawda tak - ale w piatek pracuje sporo osob.

Mnie to jest stosunkowo obojetne, bo Pan Kosciol i ja juz dawno nie jestesmy "kompatibel".

• Zitat

od Choma
    Od tygodni nie padało - nie wiem, jak to możliwei, bo w okolicach juz parę burz było, ale u nas NIC!

Chyba muszę częściej marudzić - dzisiaj w nocy i nad ranem troche pokropiło - i wreszcie można oddychać! :oczko

Udanego "łyk-endu"! :muza

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Nareszcie wyszło słoneczko!!!!! - musiałam Wam to napisać :usmiech Przez ostatni tydzień mieliśmy paskudną jesień tego lata. Nic tylko schować się pod kocem i nie wychodzić, brrrr

• A jutro będziesz marudziła że znowu jest za gorąco! :jezy1koko

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

Original von dibawob
    Die erste Produktion "polnisch eingelegte Gurken" ist schon 5 Tage alt und geht ab heute in den Verzehr :mniam. Habe meiner Ania schon mal "Reservepapier" eingekauft :plotki.

Export tez? mit aehnlichen Etiketten wie Heinz/Gosia-Marmelade?
    Barter ware auch moeglich: T-Papier, inkontinenzerprobt :plotki

Einmal editiert, zuletzt von olaf (11. Juli 2011 um 17:22)

• Zitat

od olaf

Export tez? mit aehnlichen Etiketten wie Heinz/Gosia-Marmelade?
    Barter ware auch moeglich: T-Papier, inkontinenzerprobt :plotki

No patrzcie Ludzie, jakie te Chłopaki niezdyscyplinowane :paluszkiem Za łagodne macie Żony - wcale Was do nauki polskiego nie motywują :klotnia Chociaż nie - olaf wykazał dobrą wolę i użył słowa "też" :oklasky Za to ja nauczyłam się nowego słowa: Inkontinenz :ROTFL

Dibawob, ogóreczki będą świetne (już po dwóch dniach mogliście podjadać), papier nie będzie potrzebny, no chyba że mlekiem popijecie :uoeee Tylko nie rozumiem, dlaczego Ani kupiłeś zapas papieru, czy to nie ona je robiła...?

• Zitat

od liwia
    A gdzie można złożyć zamówienie na te "Gourmet Gurken"? :oczko

nie trzeba zamawiać, tylko samemu zrobić! :oczko Albo przyjechać na D-PL-Forum-Treffen, to dostaniesz od nas :mniam

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

od Choma

[COLOR=red][SIZE=16]!!! BITTE KEINE VOLL-ZITATE !!![/SIZE][/COLOR] - el lopo

:ROTFL :ROTFL :ROTFL

:mniam

Jeśli nie zacytuję, to nie wiadomo, z czego "rechoczę" :haha

• Chomciu, ale nie jeżeli oryginał jest bezpośrednio powyżej, jak w tym przypadku!

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

Original von Choma

nie trzeba zamawiać, tylko samemu zrobić!......

Ale Ty wiesz Chomuś, że "najlepiej smakuje jak ktoś ugotuje?"

A gdzie jest następne spotkanie? Za niecałe półtora tygodnia mam tydzień urlopu!!!! :zacieszacz jeszcze tylko osiem razy spać i trochę wolnego...

When nothing goes right, go left!

• Zitat

od liwia
    A gdzie jest następne spotkanie? Za niecałe półtora tygodnia mam tydzień urlopu!!!! :zacieszacz jeszcze tylko osiem razy spać i trochę wolnego...

Najprawdopodobniej maj 2012 koło Gdańska :oczko :haha

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!