witam, czy jest na Forum ktoś , kto mieszka w trójmieście lub pobliżu ?

Trójmiasto
-
-
my nie, ale gratuluję napisania własnego nowego postu
PS.
w 2012 r była na forum (i krótko na naszym spotkaniu) Janina (jars777), która akurat przeprowadziła się z Niemiec do Gdańska...
Nie jest już tutaj "aktywna", ale może w profilu znajdziesz do niej maila? -
łobuz z Ciebie Gosiu !
-
a posta napisałam dzięki Oli, oświeciła mnie jak to zrobić, za co jej serdecznie dziękuję
-
pani lily ma samochod tez (z pociag ma problemy) hihi
serdecznie buzka -
dlaczego mam problem z pociągiem????
-
guten Morgen, Bonjour, goedemorgen, Salve, buongiorno, buenos días
litości, czy na całym forum nie ma ani jed[size=10] [/size];([size=10] [/size][size=10]nej osoby z Trójmiast?????????[/size]
-
litości, czy na całym forum nie ma ani jed[size=10] [/size];([size=10] [/size][size=10]nej osoby z Trójmiast?????????[/size]czasami zagląda tu "wolfgang_danzig" -Niemiec, który mieszka 4 km na południe od Mikoszewa, często jest w Gdańsku
-
guten Morgen, Bonjour, goedemorgen, Salve, buongiorno, buenos días
litości, czy na całym forum nie ma ani jed;([size=10]nej osoby z Trójmiast?????????[/size]
Ja jezdem ...
-
widzę, że mojej KOLEŻANCE RENI dowcip się wyostrzył
Gosiu dziękuję, miałam nadzieję, że jest może jakaś sympatyczna dama lub przystojny wysoki (wolny[size=10] [/size]:P[size=10] [/size][size=10]) men, którego mogłabym poznać w celach edukacyjnych [/size][size=10] [/size]
[size=10] , [/size][size=12]bo jak zasugerował Olaf jeździć pociągiem czy pojazdem czterokołowym w celach hmm.. czysto naukowych , to raczej nietrafiony pomysł [/size][size=10] [/size]:S[size=10] [/size]
Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!