Posluchalam rady i nie zbieram nic z podlogi i pralki, wala sie tysiac rzeczy po pokoju, zobaczymy jak sie sprawa rozwinie bo uknułam z kolezanka pewien plan...zaprosze ja dzis do nas i nic nie powiem mezowi o wizycie...
wiem jestem wredna :teufel:
Uwaga Kobiety!!!!!!!!!
-
-
Zitat
Original von ania1
mam ten sam klopot plus dzien w dzien zostawiona w toalecie na pralce gazeta i podniesiona klapa wiadomo od czego
HORROR!!!!!to robia/zapominaja mezczyzni, a kobiety:
Puder makijazu rozsypany w umywalce!
... Papierki i opakowania od tamponow i "wkladek" zostawiaja WSZEDZIE!
...... Pokrywki od mokrego papieru toaletowego nie zamykaja!
......... Majtki i skarpetki TEZ leza po calej sypialni!
............ Iiiiiiiiiiiiiiiiiii BUTY, buty stoja prawie wszedzie, w kazdym pokoju, lazience, ubikacji, w przedpokoju, na korytazu, i to nie jedna para!mam dalej wyliczac?;)
-
widzisz, ja mam fioła na punkcie sprzatania wiec twoj opis mnie nie dotyczy
-
Zitat
Original von elLopo
[quote]to robia/zapominaja mezczyzni, a kobiety:
............ Iiiiiiiiiiiiiiiiiii BUTY, buty stoja prawie wszedzie, w kazdym pokoju, lazience, ubikacji, w przedpokoju, na korytazu, i to nie jedna para!mam dalej wyliczac?;)
Serdeczne pozdrowienia dla Twojej małżonki!
Widocznie ma też trochę męskich hormonów w sobie.
Cieszy mnie bardzo...
-
szkoda ze nie widzialyscie panie wczoraj zachowania mojej drugiej polowki jak kolezanka zaszla do nas, latal jak poparzony i zbieral w podskokach swoje rozwalone rzeczy, a wstydzil sie jak diabli. mam nadzieje ze taka terapia wstrzasowa podziala, zobaczymy
-
Tez jestem ciekawa czy to zadziala na stale , czy tylko gdy kolezanka przyjdzie z wizyta:)
-
dzis skarpety zebral wiec jest swiatelko w tunelu
-
[font=comic sans ms]Hallo Dziewczyny!:oczko [/font]
Ja nie lubie dawac rad, ale jak funkcjonuja to "kropelka pocieszenia" dla mnie.
Ania1!: ciesze sie ze skarpetki znikaja z niepowolanych miejsc bes Twojej interwencji, to znaczy ze meszczyzni sa zdolni do dalszego rozwoju intelektualnego, co i u mojego meza dzisiaj zauwazylam, przy gruntownych sprzataniach zwrucilam mu uwage ze meszczyzni sa stworzeni do wyzszych zadan a nie do zwyklego porzadkowania, to stwierdzil, ze te proste zadania tez potrafi wyknac i pomagal mi w porzadkach. I Tym sposobem mialam wiecej czasu dla siebie. My jestesmy dobrymi zonami a do tego i nauczylysmy sie byc dobrymi psychologami (oczywiscie na nasza kozysc):usmiech -
Po tym jak napisalam o skarpetkach na Forum Tommy troszeczke sie poprawil , nawet dzisiaj razem sprzatlismy
a skarpetk wedruja do kosza na bielizne:)
OCH KOCHANE TE NASZE CHLOPAKI
-
[font=Comic Sans MS]No to znaczy ze oni lubia byc chwaleni i wstydza sie
swojego postepowania!!! My nie mozemy rezygnowac jako kobiety, meszczyzni sa zdolni do dalszej nauki!!!!!!, tylko czasami sie "stawiaja":muza , ale tylko z przekory [/font]
-
-
Zitat
Jak tu się mozna dostać?
-
moj mezczyzna tez sie poprawil o dziwo, sprzata i nie marudzi przy tym
-
Zitat
Original von patrycja
Jak tu się mozna dostać?
Kliknij i zamelduj się - wszystko za darmo...
-
Renia, czuję się juz jak blondynka ta z dowcipów :oczko, nie mogę się tam dostać, czy moze nie spełniam kryteriów? Pomocy...
-
Zitat
Original von patrycja
nie mogę się tam dostać, czy moze nie spełniam kryteriów? Pomocy...Prawdopodobnie już tam jesteś, jak kliknęłaś...
Spróbuj po prostu coś napisać - to zobaczysz.
Też się zastanawiałam na początku, bo nie ma feedbacku.
-
to robia/zapominaja mezczyzni, a kobiety:
............ Iiiiiiiiiiiiiiiiiii BUTY, buty stoja prawie wszedzie, w kazdym pokoju, lazience, ubikacji, w przedpokoju, na korytazu, i to nie jedna para![/B]mam dalej wyliczac?
nie nie musisz, zrobie to za ciebie
bizutera na nocnej szafce, niedokonczone prasowanie w kacie, worek smieci i puste skrzynki z napojami przed drzwiami wyjsciowymi, zakupy, ktore jeszcze w bagazniku leza i wlosy, ktore trzeba odkurzyc albo z odplywu w zlewie powyciagac
-
Zitat
Original von liwia
to robia/zapominaja mezczyzni, a kobiety:Puder makijazu rozsypany w umywalce!
............ Iiiiiiiiiiiiiiiiiii BUTY, buty stoja prawie wszedzie, w kazdym pokoju, lazience, ubikacji, w przedpokoju, na korytazu, i to nie jedna para![/B]mam dalej wyliczac?
nie nie musisz, zrobie to za ciebie
bizutera na nocnej szafce, niedokonczone prasowanie w kacie, worek smieci i puste skrzynki z napojami przed drzwiami wyjsciowymi, zakupy, ktore jeszcze w bagazniku leza i wlosy, ktore trzeba odkurzyc albo z odplywu w zlewie powyciagac
Liwusiu, ales Ty dowciapna!
-
no jestem, nie moge przeciez kobietom noza w plecy wbijac bo sama nia jestem, a to, ze i kobiety i mezczyzni wady maja, sprawia tylko, ze wszystko jest bardziej interesujace!
tak a propos, jak sie tutaj cytuje czyjs tekst? moja kobieca slabosc...technika
-
Zitat
Original von liwia
no jestem, nie moge przeciez kobietom noza w plecy wbijac bo sama nia jestem, a to, ze i kobiety i mezczyzni wady maja, sprawia tylko, ze wszystko jest bardziej interesujace!tak a propos, jak sie tutaj cytuje czyjs tekst? moja kobieca slabosc...technika
acha, a wiec potrzebuja nas te kobiety!
Nacisnij ZITIEREN tu u gory.
-
Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!