Moderator Polskiego Forum

• W zwiazku z tym , iz nie mam zbytnio czasu i dosc czesto nie ma mnie na forum chcialabym poprosic Was forumowicze o pomoc. Moze znajdzie sie ktos kto moglby troszke tutaj popisac, przeciez nie chcemy aby ta czesc D-PL byla zaniedbana.

Czekam na chetnych:)
    A moze ReniA.

Pozdrawiam
    Anna

• Zitat

Original von Anna

Czekam na chetnych:)
    A moze ReniA.

Dziękuję Ci Aniu za zaufanie! :buziak

Niestety nie mogę zagwarantować, że byłabym codziennie (chociaż teraz jestem, jak nawet nie piszę i nie wchodzę w chat) na forum. U mnie periodycznie występują okresy ciężkiej pracy. I wtedy nie mam czasu na nic. Niestety trwa to wtedy przez miesiące.

Ale mam pomysł: Może można to zorganizować kolektywnie? Czyli 4-5 użytkowników i użytkowniczek, którzy - jak mają czas - piszą i pomagają?

• Dobry pomysl Reniu , kilka chetnych osob mogloby pomoc , lecz potrzebujemy jeszcze taka osobe , ktora miala piecze nad tym co jest tu pisane, i w razie potrzeby usuwala to(osoba ta mialaby prawa moderatora).

Z gory dziekuje za kazda pomoc. :papa

Pozdrawiam
    Anna :papa2

• Zitat

Original von ReniA
    To polecam Chomę! :oklasky :cwaniak :hejka

dzięki, dzięki, Reniu!!! ale nie mogę teraz tego na siebie wziąć... przewiduję, że w najbliższym czasie rzadko będę tu niestety zaglądać... mój tata jest ciężko chory (dowiedziałam się wczoraj) :boisie i będę musiała pomóc mamie, oboje są już po 80-ce... :smutny

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

od Choma

dzięki, dzięki, Reniu!!! ale nie mogę teraz tego na siebie wziąć... przewiduję, że w najbliższym czasie rzadko będę tu niestety zaglądać... mój tata jest ciężko chory (dowiedziałam się wczoraj) :boisie i będę musiała pomóc mamie, oboje są już po 80-ce... :smutny

Witaj Choma,
    bardzo mi przykro,ze Twoj Tata jest powaznie chory i co za tym idzie bedziesz rzadziej tu wpadala.Zycze jednak Tobie i calej Twojej rodzince wszystkiego dobrego a Tacie szybkiego powrotu do zdrowia.

P.S Ladne zdjecie:-)

Einmal editiert, zuletzt von Donia (14. Oktober 2007 um 15:04)

• A moze Ola?Co prawda moze miec juz dosc bycia moderatorem,bo juz nim byla kupe czasu,ale moze nie odmowi?

• Czesc wam.

Po pierwsze:
    dla Gosi: :pocieszacz i :buziak

po drugie:

Zitat

Original von Donia
    A moze Ola?Co prawda moze miec juz dosc bycia moderatorem,bo juz nim byla kupe czasu,ale moze nie odmowi?

Hm, niestety, musze odmowic. :)Narazie sie nie da.
    A tak w ogole: neue Besen kehren gut - nie znam polskiego odpowiednika. ;)

Pa pa
    Ola

Nevermore...

• Zitat

Original von Ola
    A tak w ogole: neue Besen kehren gut - nie znam polskiego odpowiednika. ;)

Nowa miotła zamiata lepiej :oczko

dziękuję wszystkim za wsparcie! :buziak

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

Original von Donia
    P.S Ladne zdjecie:-)

:oczko wiem, wiem... nie powinnam jako awatar używac zdjęcia sprzed 2 lat... ale bardzo je lubię i mam z nim piękne wspomnienia z wakacji na Litwie... :oczko

• to sformulowanie jest niezbyt /dla mnie / zrozumiale - czy oznaczy to ze jestes jedyna oaoba ktora pisze tu w jezyku polskim? ze brak tematow na ktore mozna byloby dyskutowac? ze brak uczesnikow ktorzy znaja jezyk apolski badz zapomnieli juz ten jezyk? gdyby tak bylo - bylaby to smutna rzeczywistosc - przeciez funkcjonija polonijne fora - albo polskojezyczne fora ktorych jest az nadmiar i im ich wiecej tym sa na gorszym (by nie powiedziec niewybrednym badz chamskim) poziomie

• Zitat

od whiskeyprint
    to sformulowanie jest niezbyt /dla mnie / zrozumiale - czy oznaczy to ze jestes jedyna oaoba ktora pisze tu w jezyku polskim? ze brak tematow na ktore mozna byloby dyskutowac? ze brak uczesnikow ktorzy znaja jezyk apolski badz zapomnieli juz ten jezyk? gdyby tak bylo - bylaby to smutna rzeczywistosc - przeciez funkcjonija polonijne fora - albo polskojezyczne fora ktorych jest az nadmiar i im ich wiecej tym sa na gorszym (by nie powiedziec niewybrednym badz chamskim) poziomie

Chodzi tu o to , ze ja nie bywam ostatnio dosc czesto na naszej stronie , w zwiazku z czym potrzebuje pomocy,jeszcze jednego moderatora.Wiemy jaka odpowiedzialnosc spoczywa na moderatorze a miedzy innymi kontrola tego co jest napisane w jezyku polskim,nieodpowiednie rzeczy niestety trzeba usuwac.
    Nie jestem tu jedyna osoba ktora mowi i pisze po polsku, co widac na forach.
    Kazdy z nas dodaje tu cos nowego, nikt nie okazuje ze, zapomnial jezyk ojczysty :oczko
    Chcemy aby Polskie Forum tak samo dobrze funkcjonowalo w jezyku polskim jak i niemieckim.

Pozdrawiam
    Anna :papa2

• pytanie, ta/ten moderator ma byc zenski albo meski?

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

Original von Tommy
    Moderatorem moze byc zarowno kobieta jak i mezczyzna, nie ma znaczennia plec.

:papa2

Hey Tommy, hast Du das alleine geschrieben, oder hat Dir jemand dabei geholfen?;)

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

• sehr schön, und beim schummeln nicht mal rot geworden!:D

• hilft doch unserer ania lopi-el und uns allen, es wäre schön, wenn das forum hier auch "brennen" würde und ich denke, dass du genug humor und ideen hättest...das meiste problem fast bei allen ist, vermute ich die zeit und nicht die lust....

pomoz lopi naszej Ani i nam wszystkim, byloby super jakby sie to forum tez tutaj rozruszalo i mysle, ze Ty mialbys wystarczajaco humoru i pomyslow...najwiekszym problemem dla wszystkich jest po prostu czas a nie ochota...

mamy pierwszego kandydata czy nie? :ROTFL

When nothing goes right, go left!

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!