Beiträge von pollak

"W ciagu ostatnich 3 miesiecy spotkalem sie tyle razy z "przeoczaniem" moich wpisow (specjalnie/niespecjalnie) oraz ignorowaniem moich prywatnych wiadomosci (specjalnie/niespecjalnie), ze puszczaja mi niestety nerwy. Poza tym, nie oceniaj mojego zachowania po jednym negatywnym wpisie pod twoim adresem, bo to zaden wyznacznik ..."

?? :prosi

Hallo, was bedeutet:

"Wybacz, ale jestes i smieszny i glupi. Kiedy wyslalem posta z linkiem na forum, drugi admin sciagnal bez problemu pliki, sprawdzil i dodal je na strone. A jaki to byl link? Dokladnie taki sam, jaki wyslalem Tobie! Wiec albo wynika to z Twojej niewiedzy (to wykluczam, nawet moj 6-letni kuzyn, jak widzi "jakies text" zamiast plikow, klika w przegladarce na "Plik->Zapisz jako" i po sprawie) albo zlosliwosci (biorac pod uwage, ze napisalem ci juz, ze masz kliknac "Plik->Zapisz jako", zeby sciagnac pliki, jak masz problem)"

danke im Voraus

Kann mir jemand das übersetzen?

Czytając wasze posty (szczególnie te, jakoby program, którego używam, należy uznać za czit, że zwiększam sobie tym programem szanse na wygrane etc.), zastanawiam się, "ale o co chodzi"? Gdyby było tak, jak piszecie, to dlaczego na liście rankignowej jest tylko jeden taki wyjątek, a nie na odwrót - wszystkie wyniki osiągnięte za pomocą owego programu i jeden osiągnięty "normalnie"? Odpowiedź: bo w tym wypadku ja mam rację, przy pomocy tego programu gra sie *ciężej*, nie *łatwiej*. Poza tym, gram tak już pół roku i nawet nie zauważyliście "panowie eksperci". No i pytanie: ilu osób ten temat dotyczy? jednej? dwóch? Kolejna sprawa: równe szanse? ok, tylko jak widać po innych wiadomościach, *nie dla wszystkch* było to "oczywiste" (nigdy nie pomyslałbym, że używanie tego programu to "oszukiwanie", to raczej "utrudnianie", a pech chciał, że zaliczam się do tych lepszych graczy i od razu czepianie się z Waszej strony). Wina leży po stronie organizatora (brak doprecyzowanych zasad zawodów), wina leży po stronie społeczności (jak widać, nawet nie oglądaliście moich stron, ale głupimi pytaniami o oszukiwanie zdążyliście mi już zapełnić całą skrzynke odbiorczą). Ja dalej będę używał tego *genialnego* programu i wali mnie, co tam ustalicie, nie mam zamiaru dostosowywać się do Waszych zaleceń, nawet gdyby miało mnie to kosztować usunięcie z listy rankingowej. Jak już napisałem Marcovi, gram dla siebie i dla zabawy. Słabo znam niemiecki, dlatego przetłumaczcie sobie ten tekst we własnym zakresie.

danke im Voraus

pollak