Beiträge von dabinichdoch

Niezmiernie mi milo .ze sie odezwales Naladowalam Czipa bo mam dosyc tej samotnosci chociaz na Necie sobie poklikam
    Najbardziej satysfakcjonuje mnie fakt ,ze udalo nam sie wczoraj ladnie kompromisowo wyjsc z opresji obronna reka ....nie wspomne juz ,ze na moja korzysc jakby ale to nie istotne :)
    po swietach sie nie przejadlam ,,bo tu nie bylo czym!!!! hi hi Ale glodna tez nie bylam ...
    Cieszyla bym sie jakbys dzisiaj byl na Mobilnym daj mi znac czy bedziesz Ps jezeli chodzi o zastepce ...to nikogo nie widac jeszcze ..... po za tym taki drugi Okaz chyba jeszcze sie nie urodzil jak Ty Adasiu !!!!
    Nie zapomnij zainstalowac Office to bedziesz mogl wszystko ogladac co Tobie wysle
    I pamietaj nie posuj kompa !!!!
    Do milego papapa
    lubie Cie ...

Hallo
    habe hier ein paar zeilen einer freundin bekommen, wer könnte mir hiermit helfen,ich habe dies per translater übersetzt aber der text ergab keinen sinn, vielen dank im voraus

Witaj mój przyjacielu!
    Bardzo sie bałam jak zareagujesz na mój wybryk, mam bardzo skomplikowane zycie nie łatwo bedzie
    a le mój mąz tez ciągnie swoja bajke od 5 lat
    a ja tylko marzyłam o Tobie , widzielismy sie raz w realu ale to przezycie było dla mnie piekne, jestes wysoki przystojny ,miałes to cos w sobie jak cie zobaczyłam\
    Czułam ten wzrok ludzi jak wychodziłam z twojego autka, ten mroźny spacer , te uchwycone chwile na Szyndzielni aparatem
    to był i jest mój najcenniejszy skarb w zyciu- dla mnie czas sie zatrzymał....
    Ten czas strzege to tajemnica którą pielęgniję!
    . MiAŁAM NAZIEJĘ,ZE UŁOZY SIE MNIĘDZY MNA I bOGDANEM. Niestety jest coraz gorzej, jest bardzo wybuchowy, nie cierpi tego domu. kłamie prowadzi podwójne zycie...
    Czy wybór mojej drogi ze bede odpłacać mu tym samym jest dobry> Nie wiem to sie okaże.
    Nie tłumaczę się juz z niczego, zyję dla siebie i dzieci
    Marze abysmy zostali czyms więcej niz przyjaciółmi, jestem tuz przed 40 , to nie usprawiedliwia mnie ale jestem taknabuzowana że aż szalona z pragnienia ciepła i miłości.....
    Nie ważne co bedzie pragnienie to jest jak rzadza , nie potrafie, tego tłamsic, ponieważ nigdy nie byłam podziwian chwalona twoje słowa sa dla mnie miodem , lekiem balamem na złamane zycie i serce
    DZIĘKUJĘ CI ZATO Z CAŁEGO SERCA!
    NIESTETY TERMIN JEST BARDZO KIEPSKI KONCZY MI SIE UMOWA O PRACE I BEDE MUSIAŁA ROZLICZYC SIE W PRACY Z WSZYSTKIEGO. pOZA TYM TO SWIETA NIE ZOSTAWIE DZIECI
    GDYBYŚ BYŁ TROCHĘ WCZESNIEJ MOGŁABYM WYNYSLEC SKOK NA ZAKUPY DO KRAKOWA....
    ale dziś wydaje mi sie to nierealne.ale tyle czekalismy na siebie, więc moze jeszcze chwilę?
    Jutro zadzwonię pozdrawiam cie serdecznie i przepraszam za nagośc.... ale to było pragnienie.... i nie wytrzymłam....
    Całuję miłych snów maja

Dzisiejsze video z Toba bylo super mile- mam do Ciebie ogramna prozbe mam nowy adres - photovoyager@wp.pl - pisz tylko na ten mail inne skasuj-PROSZE Cie BARDZO - skasuj !!! . Maju ja Ci rozumie z tym ze jestes mezatka ja mam podobne mysli do dzisiaj onosnie mojej bylej zony. Ale czlowiek bardzo pragnie ciepla ,milosc i, akceptacji takim jak jest i ja Cie calkowicie rozumie z Twoimi blokoadami. Jestes poprostu porzadna kobieta ktora chce doznac ciepla ,uczucia ,ciepla i sexu. Ja zyje juz od 9 lat w porabanym stanie tak to prawda bylem z jedna niemka ale to normalne ze czlowiek nie chce byc sam. Nie mieszkalem z nia ale jakos bylismy razem to normalne. Przyznam sie ze po tych przezyciach MAM DOSYC NIEMEK i chce NA STAROSC ZOSTAC I BYC Z POLKA : Wiem to moze glopie co pisze ale w srodku jestem polakiem i takimm chce zostac. Co do naszego dzisiejszego spotkania w necie - bylem b. mile zaskoczony. Taka jak dzisiaj Cie nie znalem. Maju ja tez jestem czlowiekiem i tez oczekuje ciepla ,sexu, milosci - mam tez moje fantazje jak kazdy zdrowy czlowiek. Ja do dzisiaj nie moge zrozumiec tego co zrobila byla zona - i czasem pytam sie Boga czy tak musialo byc. Majus wiem Twoja sytuacja jest b. trodna i nieszczesliwa tak sie czujesz. Jako mloda kobieta chcialabys byc kochana i doznac uczucia i milosci. Maju sprobujmy cosm zrobic jak bede w polsce - przylatuje 22 do Krakowa a odlatuje 4 stycznia moze by sie udalo w tym czasie nam spotkac gdzies w hotelu i przezyc to co chcesz i ja rowniez mam ochote . Znamy sie juz 5 lat i moze nadszedl czas kiedy mozemy cos wspolnie przezyc -czego Ty potrzebujesz i ja tez. Bylem troszeczke zaskoczony Twoim reakcja w Skypie ale musze przyznac bylo podniecajace jak Cie ogladalem i Twoje cycusie.
    Bardzo chetnie bym je calowal i piescil jezyczkiem - zrobilo mi sie goraco jak Cie widzialem- nie gniewaj sie ze tak pisze jestem tylko facetem