jakie macie doswiadczenia ze swoja tesciowa? :pocieszacz,
w jaki sposob zwracacie sie do swojej tesciowej- Mamo, czy po imieniu?
Beiträge von Bea
-
-
-
Zitat
od ReniA
Tja, der Feind hört mit... -
obywatel
-
-
cale szczescie ze roznimy sie miedzy soba, a takze uzupelniamy. Dzieki temu tworzymy ze soba dobry zespol do wspolnego dalszego zycia w waszym chaosie
-
Hallo Adriana
-
Zitat
od Matti
[quote] od Bea
Das ist ja eben das Problem! Das, was Frauen als Müll bezeichnen, gehört zu einem wohlgeordneten Systema jak mozna nazwac wasz system skarpetkowy?
-
Zitat
od fws
Ich denke das Problem liegt bei den Frauen, ihr habt einfach nicht das Verständnis für ein "geordnetes Chaos"
"geordnetes Chaos" !!!!????
das gleiche sagt mein Mann -
Wenn ihr euer Zeug fein säuberlich sortieren würdet
und es nicht aussehen würde als hätte eine Bombe eingeschlagen, müssten wir Frauen auch keine Ordnung schaffen,
also beschwert euch nicht... würden wir nicht aufräumen, würdet ihr vor lauter Müll nicht einmal mehr in euer Arbeitszimmer rein kommen
-
Anna, Glückwunsch
czytajac twoje krotkie informacje, :oklaskyzawsze wierzylam w twoj talent pisarski -
Capricorn, Matti,
Ich grüße euch auch und freue mich hier bekannte Gesichter wiederzutreffen -
dziwi mnie tylko u mojego meza, ze jesli jest balagan w pokoju u corki to mu to b. przeszkadza,
ale gdy sie wejdzie do Arbeitszimmer to nie moge nic znalezc. Raz sie zbuntowalam i wszystkie papiery, dokumenty posprzatalam, bylo naprawde czysciutko i pieknie, ale przyszedl moj maz i byl na mnie taaaaaki zly, ze on teraz nic nie moze znalezc.
A o skarpetkach to lepiej nie bede pisac -
Witaj Malgosiu,
ale sie spieszycie do nastepnego spotkania!!! to chyba jest dowodem ze poprzednie spotkanie sie udalo -
fws und Tommy,
ich Danke euch -
Ich grüße euch alle,:luzik
Wie ihr sicherlich alle wisst hat das andere Deutsch-Polen Forum geschlossen und deswegen bin ich jetzt auch, wie viele andere, zu euch gestoßen und hoffe dass ihr mich alle aufnehmt und wir Interessante Gespräche führen können.
Mein Deutsch ist nicht perfekt aber ich hoffe ihr werdet alles verstehen.
Ich wünsche euch sowie mir natürlichviel Spaß im Forum
Lg Bea -
od jakiegos czasu bralam udzial w innym Forum, ale jak Wam wszystkim wiadomo forum to zakonczylo sie niedawno. Postanowilam do was dolaczyc i mam nadzieje ze mnie rowniez do siebie przygarniecie
Bylam pewna ze poznam co niektorych osobiscie na spotkaniu forumczykow, ale z powodow zawodowych nie moglam przyjechac.
Zycze wam i sobie milej zabawy
LG
Bea