schon erledigt
Beiträge von liwia
-
-
herzlich willkommen pięknoduch auch von mir!
-
ok, nicht anders gewollt... in vier wochen hast du Deinen ersten polnischtest!

-
wenn alles passen würde, also am besten sommer, irgendein langes we, dann wäre ich auch gerne dabei, treffen in witka ist Euch schon so gut gelungen, wie ich nachgelesen habe, dann kann das zweite nur noch besser sein.
-
hallo skarbie, freut mich, dass du dabei bist, hoffe, du findest auch für dich hier interessante themen und wirst viel spass mit uns haben

-
-
tulipan
-
-
nimfomanki
-
urozmaicenie
-
Zitat
Original von Ola
zdaje mi sie ze na tej stronie jest juz pół polski i ćwierć zagranicy, a to tylko 2 miliony?
teraz nasza-klasa liczy juz trzy miliony wirtualnych klasowiczow! niezle tempo..
-
nikt oprocz lopi nie rozpoznaje mojej melodii!!??? hmmm...nie chce mi sie wierzyc...
-
Zitat
Original von elLopo
ja ja już pewnie znam, ale chcę innym możliwość dać!:)a powiedz Liwciu, kto to nucił, duża czy mała Liwia?:D
oj co ja bym dala znowu taki glosik miec...hihi
-
myslalam, ze bedzie za latwe!!! Bardzo znana pioseneczka!!

-
-
lopi, juz jestem, tak szybciutko cos zmajstrowalam....czekaj, zadasz nastepna, nie chce zebyscie mysleli, ze gwizdze na Was!!!
-
twoje roczniki cos nie za bardzo tam w internet zagladaja... : ((
ale poczekaj jeszcze troche, moze sie rozkreci!!! chociaz jakosc serwerow na dzien dzisiejszy faktycznie pozostawia do zyczenia.. -
melodie znam, ale ze slowami kiepsko, cos mi sie kojarzy z "...ladne oczy masz, komu jedasz? takie ladne oczy..."
-
samych zycia slodyczy Liwia Ci zyczy!

-
Zitat
Original von mentos
potpara