Beiträge von liwia
-
-
mily nastroj
-
lenistwo
-
-
nocna zmiana
-
sekundnik
-
-
az mi usmiech z rana na twarzy sie pokazal jak przeczytalam o twoim misiu....
ja mam pieska, dostalam go pod choinke jak mialam 4 lata, ma juz ucho oderwane biedaczek, ale nazywa sie puszek. natalia kukulska kiedys taka piosenke jako dziecko o puszku-okruszku spiewala....
oj te nasze sentymenty.... -
szczurze ogony bleee
-
-
Zitat
Original von Arek
Ich hab den in Polen im Kino gesehen und hab mir den dann *hust*hust*runtergeladen*hust*hust und seitdem noch 3 mal angeschaut. Also wer die gelegenheit hat den im Kino zu sehen nur hin...arek wo hast du DAS ; ) gemacht, ich will auch! ; )) per pm?
für interessierte gutes buch G.H.Grudzinski "Inny swiat"- "Andere welt" sehr gutes buch, wo ganze wahrheit von rissischen arbeitslager beschrieben wird. -
rak jest do wyleczenia jak sie go wczesnie wykryje! reniu nie wmawiaj sobie nic, bo znasz to na pewno "glauben versetzt berge" ale w tym wypadku byloby to bardzo negatywne! znacie moze wczesna metode wykrywania chorob, ktora sie oberon nazywa?
-
Zitat
Original von ReniA
Du hast die Frage in deinen Posts ja selbst beantwortet, Liwia...

Der Begriff "Rasse" passt nicht...
danke, jetzt weiss ich, was Du gemeint hast : ) ich habe mich nur der allgemein verstandenen "rassendefinierung" angepasst, das heisst aber nicht, dass ich persönlich wert drauf lege, wer, welcher "menschenrasse" gehört und , dass ich überhaupt menschen in rassen unterteile, dafür spricht auch mein post danach...
freue mich, dass du mir das doch noch beantwortet hast : ) -
rura wydechowa
-
-
-
renia przykro mi z powodu Twojej mamy...nie ma mozliwosci wziecia jej do siebie?masz moze rodzenstwo?
znam ten problem bo byl do wszystkich swietych tez w mojej rodzinie aktualny, moja babcia miala 90 lat i odeszla przed tygodniem na zawsze. miala 3 synow i wszyscy w poblizu, mimo to dochodzilo do sporow kto sie ma nia opiekowac. moj ojciec (syn babci)juz 18 lat nie zyje, ale moja mama mimo wszystko jako synowa chyba najwiecej sie babcia opiekowala. teraz po smierci zacznie sie wrzawa o babci mieszkanie bo jest na trzech przepisane...przykre to wszystko, bo ona zawsze dla wszystkich starala sie byc, do konca sloiki zagotowywala i rozdawala i pieniadze zwracala, jak ja odwiedzali (miala duza rente, ale mimo wszystko nie musiala tego robic, zawsze starala sie pomoc). -
-
dochodzenie
-
Falk personalausweis und grüne versicherungskarte vom auto : )