Jak dobrze znamy polskie piosenki ?

• kto to śpiewa?
    już mi lusterko z tym pana zdjęciem też nie pomoże... ulubiona piosenka "stazki"'ego :oczko

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

2 Mal editiert, zuletzt von Choma (20. Oktober 2007 um 18:43)

• Oczywiscie Maryla Rodowicz - "winda do nieba"
    wyobazcie sobie,ze moja znajoma puscila sobie te piosenke na wlasnym slubie!
    ja ,nie wiem,ale tekst chyba niezbyt odpowiedni,jak myslicie?

Moja propozycja:

.... ludzie w swoich domach dawno śpią Tylko ja jedna nie mam swego miejsca odkąd odszedłeś · jestem powietrzem nie jem i nie śpię co noc. ...

• ojej :smutny
    no to sie znowu skompromitowalam :beczy

Einmal editiert, zuletzt von Donia (20. Oktober 2007 um 19:56)

• Zitat

Original von Donia
    ojej :smutny
    no to sie znowu skompromitowalam :beczy

nie placz ze sie skompromitowalas, jestes tylko kobieta, a wiec przydazy Ci sie to jeszcze nie raz :ROTFL

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

Original von elLopo

nie placz ze sie skompromitowalas, jestes tylko kobieta, a wiec przydazy Ci sie to jeszcze nie raz :ROTFL

no jasne El.... facetom się to nie zdarza! hłehłehłe!!! :plask

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

Original von Choma

no jasne El.... facetom się to nie zdarza! hłehłehłe!!! :plask

jestesmy po prost BOSCY! :muza

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

• Zitat

Original von elLopo
    jestesmy po prost BOSCY! :muza

taaaaaaaaaaaaaaaaak..... szczególnie, gdy śpicie!!!!!!!!! :wysmiewacz

• Zitat

Original von Choma

taaaaaaaaaaaaaaaaak..... szczególnie, gdy śpicie!!!!!!!!! :wysmiewacz

czy spimy, czy sie bawimy, czy myslimy, czy dyskutujemy, czy pracujemy, czy tylko leniuchujemy ZAWSZE JESTESMY BOSCY!!! :papa

• Zitat

Original von elLopo

czy spimy, czy sie bawimy, czy myslimy, czy dyskutujemy, czy pracujemy, czy tylko leniuchujemy ZAWSZE JESTESMY BOSCY!!! :papa

no to "biedny musisz być.... nietykalny, boski.... tylko do "podziwiania", hihihihihi ale mam dobrze, że "mój" jest "realny i konkretny" i nic złego się nie dzieje, gdy czasami też sie "skompromituje" :oczko

Einmal editiert, zuletzt von Choma (21. Oktober 2007 um 19:00)

• Zitat

Original von Choma
    no to "biedny musisz być.... nietykalny, boski.... tylko do "podziwiania", hihihihihi ale mam dobrze, że "mój" jest "realny i konkretny" i nic złego się nie dzieje, gdy czasami też sie "skompromituje" :oczko

hej Gosiu, pisalas:

Zitat

no jasne El.... facetom się to nie zdarza! hłehłehłe!!!

a wiec nie moze byc, ze TWOJ inny jest, ON jest tez BOSKI! :jezyk

Einmal editiert, zuletzt von elLopo (21. Oktober 2007 um 19:13)

• Zitat

Original von elLopo
    hej Gosiu, pisalas:

a wiec nie moze byc, ze TWOJ inny jest, ON jest tez BOSKI! :jezyk

to "hłehłehłe" powinieneś odczytać jako "nieprawda!!!" :oczko
    Faceci są "normalni", podobnie jak kobiety! :oczko oddychają, jedzą, popełniają gafy, kochają i nienawidzą! NIE MA IDEAŁÓW!!! "Boski" to tylko twór chorej wyobraźni! :pocieszacz

• Zitat

Original von Choma

to "hłehłehłe" powinieneś odczytać jako "nieprawda!!!" :oczko
    Faceci są "normalni", podobnie jak kobiety! :oczko oddychają, jedzą, popełniają gafy, kochają i nienawidzą! NIE MA IDEAŁÓW!!! "Boski" to tylko twór chorej wyobraźni! :pocieszacz

ja wiem jak Ty to myslalas. ale Ty nie napisalas ze ja nie jestem boski, ale ze FACECI nie sa, no a jak ja TWOJEGO znam, to on tez jest facetem!:D

• ok El... nie jestem "blondi", ale się w tym, co cytujemy, zagubiłam i jakoś nie chce mi się wszystkiego analizować!
    Moje słowa na początku wypadły może jak prowokacja :oczko - chciałam "bronić" Donię! Ale ona sobie sama tez poradzi :oczko

• a nadal szukana jest ta piosenka:

.... ludzie w swoich domach dawno śpią Tylko ja jedna nie mam swego miejsca odkąd odszedłeś · jestem powietrzem nie jem i nie śpię co noc. ...

• Po pierwsze TAK Liwia to ta piosenka
    Po drugie: Choma dziekuje za wsparcie,nie chcialam sie wtracac w wasza bardzo emocjonujaca wymiane zdan na temat boskosci plci brzydkiej,bo juz wiem,ze El rzadko daje za wygrana :ostrWolalam,zebys Ty to rozegrala,bos bardziej dojrzala niz ja podlotka i wiesz jakimi argumentami mozna "boskiego" faceta na Ziemie sprowadzic :oklasky

P.S Liwia Twoja kolej(piosenke mam na mysli :oczko)

Einmal editiert, zuletzt von Donia (22. Oktober 2007 um 13:21)

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!