Perfekt "Kołysanka dla nieznajomej"?
Jak dobrze znamy polskie piosenki ?
-
-
TAAAAAAAAAAAAAAAAK Chomcia,bravo i twoja kolej
-
kto to śpiewa?
już mi lusterko z tym pana zdjęciem też nie pomoże... ulubiona piosenka "stazki"'ego -
Oczywiscie Maryla Rodowicz - "winda do nieba"
wyobazcie sobie,ze moja znajoma puscila sobie te piosenke na wlasnym slubie!
ja ,nie wiem,ale tekst chyba niezbyt odpowiedni,jak myslicie?Moja propozycja:
.... ludzie w swoich domach dawno śpią Tylko ja jedna nie mam swego miejsca odkąd odszedłeś · jestem powietrzem nie jem i nie śpię co noc. ...
-
winda do nieba - 2+1
-
ojej
no to sie znowu skompromitowalam -
Zitat
Original von Donia
ojej
no to sie znowu skompromitowalamnie placz ze sie skompromitowalas, jestes tylko kobieta, a wiec przydazy Ci sie to jeszcze nie raz
-
Zitat
Original von elLopo
nie placz ze sie skompromitowalas, jestes tylko kobieta, a wiec przydazy Ci sie to jeszcze nie raz
no jasne El.... facetom się to nie zdarza! hłehłehłe!!!
-
Zitat
Original von Choma
no jasne El.... facetom się to nie zdarza! hłehłehłe!!!
jestesmy po prost BOSCY!
-
Zitat
Original von elLopo
jestesmy po prost BOSCY!
taaaaaaaaaaaaaaaaak..... szczególnie, gdy śpicie!!!!!!!!! -
Zitat
Original von Choma
taaaaaaaaaaaaaaaaak..... szczególnie, gdy śpicie!!!!!!!!!czy spimy, czy sie bawimy, czy myslimy, czy dyskutujemy, czy pracujemy, czy tylko leniuchujemy ZAWSZE JESTESMY BOSCY!!!
-
Zitat
Original von elLopo
czy spimy, czy sie bawimy, czy myslimy, czy dyskutujemy, czy pracujemy, czy tylko leniuchujemy ZAWSZE JESTESMY BOSCY!!!
no to "biedny musisz być.... nietykalny, boski.... tylko do "podziwiania", hihihihihi ale mam dobrze, że "mój" jest "realny i konkretny" i nic złego się nie dzieje, gdy czasami też sie "skompromituje"
-
Zitat
Original von Choma
no to "biedny musisz być.... nietykalny, boski.... tylko do "podziwiania", hihihihihi ale mam dobrze, że "mój" jest "realny i konkretny" i nic złego się nie dzieje, gdy czasami też sie "skompromituje"hej Gosiu, pisalas:
Zitatno jasne El.... facetom się to nie zdarza! hłehłehłe!!!
a wiec nie moze byc, ze TWOJ inny jest, ON jest tez BOSKI!
-
Zitat
Original von elLopo
hej Gosiu, pisalas:
a wiec nie moze byc, ze TWOJ inny jest, ON jest tez BOSKI!to "hłehłehłe" powinieneś odczytać jako "nieprawda!!!"
Faceci są "normalni", podobnie jak kobiety!oddychają, jedzą, popełniają gafy, kochają i nienawidzą! NIE MA IDEAŁÓW!!! "Boski" to tylko twór chorej wyobraźni!
-
Zitat
Original von Choma
to "hłehłehłe" powinieneś odczytać jako "nieprawda!!!"
Faceci są "normalni", podobnie jak kobiety!oddychają, jedzą, popełniają gafy, kochają i nienawidzą! NIE MA IDEAŁÓW!!! "Boski" to tylko twór chorej wyobraźni!
ja wiem jak Ty to myslalas. ale Ty nie napisalas ze ja nie jestem boski, ale ze FACECI nie sa, no a jak ja TWOJEGO znam, to on tez jest facetem!:D
-
ok El... nie jestem "blondi", ale się w tym, co cytujemy, zagubiłam i jakoś nie chce mi się wszystkiego analizować!
Moje słowa na początku wypadły może jak prowokacja- chciałam "bronić" Donię! Ale ona sobie sama tez poradzi
-
neron tez chcial byc boski i co mu z tego bylo? popelnil samobojstwo w nadziei na lepsze wieczne boskie zycie!
-
a nadal szukana jest ta piosenka:
.... ludzie w swoich domach dawno śpią Tylko ja jedna nie mam swego miejsca odkąd odszedłeś · jestem powietrzem nie jem i nie śpię co noc. ...
-
anita lipnicka "jestem powietrzem" ?
-
Po pierwsze TAK Liwia to ta piosenka
Po drugie: Choma dziekuje za wsparcie,nie chcialam sie wtracac w wasza bardzo emocjonujaca wymiane zdan na temat boskosci plci brzydkiej,bo juz wiem,ze El rzadko daje za wygrana :ostrWolalam,zebys Ty to rozegrala,bos bardziej dojrzala niz ja podlotka i wiesz jakimi argumentami mozna "boskiego" faceta na Ziemie sprowadzicP.S Liwia Twoja kolej(piosenke mam na mysli :oczko)
-
Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!