szukajcie swoich znajomych

• a to przyspieszenie tego forum, to był "słomiany ogień", teraz trwa to znowu tak długo, albo i dłużej jak przed zmiana serwerów!:(

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

Original von elLopo
    a to przyspieszenie tego forum, to był "słomiany ogień", teraz trwa to znowu tak długo, albo i dłużej jak przed zmiana serwerów!:(

Typ: Nie trwa długo, jak się wchodzi przez linki do osobistych postów. Czyli nie przez stronę główną.

Nawet jak serwer był podobno wyłączony, komunikowałam sprawnie i szybko z moimi ludźmi.

• Zitat

Original von ReniA
    Typ: Nie trwa długo, jak się wchodzi przez linki do osobistych postów. Czyli nie przez stronę główną.
    Nawet jak serwer był podobno wyłączony, komunikowałam sprawnie i szybko z moimi ludźmi.

:mysli wyjaśnij Reniu to bliżej :prosi ... co rozumiesz przez "wchodzenie przez linki osobistych postów"?

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• no tak... ale tak robiąc - muszę się wcześniej zalogować, co niestety czasami jest niemożliwe...

Mam teraz trochę "pracy" w naszej-klasie (szkoła, w której pracowałam cały czas, przygotowuje uoczystości jubileuszowe i zjazd absolwentów... więc tą drogą docieram do abslowentów) i wczoraj w nocy długo "tam" byłam... wszystko "biegało" super... o 4 pojawił sie komunikat, że serwery zamyka sie do 15... dzisiaj po południu właściwie nie udało mi się tam wejść...

ale... odnalazła sie tam WRESZCIE moja przyjaciółka z czasów szkoły śrdeniej... mieszka w USA... w TVN (w internecie) przed dwoma dniami był felieton na temat "naszej klasy" i innych temu podobnych platformach... Poszukała więc w internecie... i już rozmawiałyśmy!!! :luzik

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• no kurcze dzisiaj o godz. 9 rano to to szybko idzie, po prostu cudownie!:) zobaczymy czy to tylko chwilowo tak jest, czy juz na stale!?

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

• teraz o 15tej jest już trochę wolniej, ale w porównaniu z ostatnimi dniami to jest "raj":D widać ze nowe serwery się dopiero teraz "rozkręciły"!

• Zitat

Original von Ola
    dostaliście tez łańcuszek/wiadomość o "Genesis Gallardo"? :D
    Ludzie wariują :glupek

Co to jest? Kettenbrief ?

• Tak, moim zdaniem to "Kettenbrief"
    Tresc:
    "Jezeli ktos o niku GENESIS GALLARDO poprosi
    Cie o dodanie do listy znajomych ( kontaktow )
    to jego nie dodawaj,bo to jest WIRUS.
    I jesli ktos juz z Twoich znajomych go doda to
    Ty go tez zlapiesz,dlatego wyslij te wiadomosc
    do wszystkich Twoich znajomych (kontaktow)."

Nevermore...

• takich rzeczy nie czytam, zaraz idzie to do kosza, a nadawców proszę o nie przekazywanie tego typu emails itp. ale jest denerwujące takie coś, można to nawet pewnego rodzaju szantażem nazwać: "jeżeli tego dalej nie wyślesz, będziesz miał pecha, albo szczęście cie nie dorwie!":(

pozdrowienia

• każdy, kto tam się rejestruje powinien przeczytać regulamin...
    Nikt nikogo nie zmusza do podawania adresów i kontaktu na forum publicznym! Kto jest tak naiwny, że to robi - to już jego problem.
    Skargi - najczęściej za umieszczanie zdjęć klasowych - sorry, ale jeżeli ktoś robi sobie takie zdjęcie, to jednocześnie wie, że nie będzie ono prywatne!
    W artykule napisano tez o prawniczce, którą odnalazł "niezadowolony" klient... Ale jak wcześniej sie z nią kontaktował? Wsytępowała w masce? Jak można takie głupoty wypisywać!
    Jak na razie kontrola niczego niezgodnego z prawem nie wykazała. Wielu odczuwa to to jako "nagonkę" z powodu zazdrości - zbyt szybki i duży sukces... Inne portale tracą na tym finansowo...
    Prawdą jest natomiast, że każdy może sie zarejestrować, podszywając się pod kogoś innego... ale to jest możliwe wszędzie...
    Mimo wszystko podoba mi się ten portal (te przechwałki ludzi - nie czytam, nie oglądam...) i życzę mu sekcesu!

• tu masz racje Chomus, każdy, który umie czytać wie gdzie się zarejestrował i co inni o nim będą wiedzieli!:) A wiec daje tyle swoich danych ile SAM chce! Ale to jest chyba normalne u większości ludzi, najpierw NIE czytać a później się skarżyć i "płakać"!
    Jedyne co by można by było zrobić, to to ze nikt (poza wstawca) tych wstawionych zdjęć nie mógłby skopiowac!

To forum jest bardzo, bardzo fajne. Tak szybko i tak wiele znajomych, których już od ponad 20 lat nie widziałem, bym nigdy nie znalazł!!!:)

• No ale teraz to juz ludzie glupieja, hehe.

"Zostałaś zaproszona do listy znajomych przez:
    Miasto BONN" !!!!

Jest tez juz kupa innych miast, nawet "Górny Śląsk- Oberschlesien".

Jakoś nie popieram bo to naprawdę zbieranie danych. :szok

Nevermore...

Einmal editiert, zuletzt von Ola (19. Januar 2008 um 14:31)

• Zitat

Original von Ola
    No ale teraz to juz ludzie glupieja, hehe.

Znalazlam juz nawet Wyzsza Szkole trzepania worow po cemencie... :mysli

Ale tak poza tym: Mojego kumpla z piaskownicy, Piotrka, ktorego naprawde szukalam wiele lat! Albo Jolke z mojej ulicy, ktora mi donosi nowosci i chce zrobic pare zdjec, zebym zobaczyla, jak sie tam zmienilo...

Najsmieszniejsze przy tym, ze przypominaja sie niesamowite rzeczy z dziecinstwa. A dopowiadaja do tego jeszcze moi rodzice, ktorzy sie niesamowicie ciesza, jak znowu ktos sie znajduje - to dla nich tez tak troche back to the roots...

• na "nasza-klasa" to wszystko jakoś ucichło. Ludzie nic nie robią, nic nie piszą nie ma żadnej komunikacji. Raz się wpisali i koniec, stagnacja! A serwer jest nadal, (o normalnych porach) strasznie "zapchany"!:(

Einmal editiert, zuletzt von elLopo (9. Februar 2008 um 09:13)

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!