a widzisz, znowu się coś nauczyłaś!;)
szukajcie swoich znajomych
-
-
dziękuję za tę "lekcję"
-
Najnowsze wiadomości z "frontu nasza-klasa": Zameldowała się u mnie naj-naj-najstarsza przyjaciółka, z którą znałam się od niemowlaka!
Straciłyśmy się z oczu jeszcze jako dzieci, ale widocznie nigdy nie zapomniałyśmy. Przebiegły mi normalnie ciarki po plecach, jak zobaczyłam, kto mi napisał.
No i jak los chciał, i ona mieszka od wielu lat w Niemczech. Typowe gdańskie losy. W środę mamy sesję telefoniczną.
-
a ja znalazłem kumpla z klasy po 25 latach, on mieszka w Zakopanem, a pracuje w Chicago.:D dzisiaj pogadaliśmy sobie troszeczkę przez Skypa!:)
-
El.... czyżby z wiosną coś się w Twojej klasie "ruszyło"??????????
-
nadzieja jest matka głupich!:(
-
ale jak matka dba o swoje dzieci
-
Nadzieja jest matka wynalazkow...
-
i tak w nadziei na odnalezienie dawnych przyjaciół powstała "nasza-klasa.pl"
-
nasza-klasa.pl - ile milionów użytkowników ma już to forum???
-
ponad 11 milionów... ale dużo z tych zalogowanych to np. klasa pt. "Polacy w Niemczech", czy "mieszkańcy Koziej Wólki", albo "właścicielki pięknych biustów" - hihihi
nie mniej jednak spełnia swoje założenia i faktycznie ludzie się odnajdują...
Dzięki temu portalowi dotarłam do absolwentów (ponad 1500) szkoły, w której pracuję i mogłam im wysłać informację o zjeździe absolwentów, który odbędzie się w październiku.
Dla mnie ten portal to "cymes"! -
jasne, to jest bardzo dobry portal. Tez już znalazłem parę nowych (starych) znajomych. lecz tak jak wszystko co niesamowicie rośnie, jest juz i ten portal "za duży" i pomału zaczyna być "nieprzejrzysty"!
-
ale przeciez chodzi o osobiste kontakty?
-
Zitat
od elLopo
jest juz i ten portal "za duży" i pomału zaczyna być "nieprzejrzysty"!
w jakim sensie??? nie mam żadnych negatywnych doświadczeń.... -
za duzo takich "pseudo" znajomych i roznych rodzajow grup itp. Tez reklamy wypelniaja te strone coraz wiecej!:(
-
Jak sa pseudo-znajomi, albo sie zauwazy, ze teraz juz nie pasuje, to kontakt i tak sie znowu urwie...
Ale pogadac zawsze mozna.
-
o czym, o starych Polakach?;)
i coraz wiecej ofert za ktore trzeba placic!:( -
Zitat
Original von elLopo
o czym, o starych Polakach?;)
i coraz wiecej ofert za ktore trzeba placic!:(No właśnie - starych Polaków rozmowy...
(Oprócz w moim ogólniaku, tam świntuszą sobie troszeczkę.)
Za oferty trzeba płacić - to nie klikuj tam!
-
jestem na naszej klasie , ale puki co wesząłm na to forum , bo zaciekawiła mnie nauka j. niemieckiego . Może nauczę sie ....pomożecie ?????
kto pamięta to zawołanie Gierka hihih
-
Po co jest nasza-klasa.pl?
1. Żeby uzbierać jak najwięcej znajomych, bo Ela z IIIb ma 729, a Izka z Vf 1240. W tym celu zapraszasz do znajomych wszystkich jak leci, nieważne czy w ogóle kiedykolwiek z nimi rozmawiałeś.2. Żeby na zdjęciach pochwalić się czym się da, najlepiej "swoim skarbusiem" albo dziećmi i czekać tylko na komentarze "ale ślicznie...".
3. Żeby pochwalić się kreatywnością w tworzeniu najgłupszych znaczków przy profilu typu (_`JAsIu (Vip)nOwAk`_) które jedynie pogarszają czytelność nazwisk.
4. Żeby codziennie dodawać do wszystkich możliwych profili jak najdłuższe komentarze, bo przecież zawsze ktoś może odpisać i w ten sposób my będziemy mieć dużo komentarzy i będziemy fajni, bo będziemy mieć fajne komentarze.
5. Żeby tworzyć i zapisywać się do klanów "Najpiękniejszych dziewczyn świata", "Super fajnych ludzi", "Użytkowników Nokii 3510" czy "kobiet miesięczkujących nieregularnie".
6. Żeby inwigilować wszystkich sąsiadów i znajomych, śledzić na bieżąco dodawane przez nich fotki i plotkować o tym gdzie się da.
7. Żeby jako zdjęcia umieszczać durne ankiety "Co o mnie sądzisz", na które NIKT nie odpowie zgodnie z prawdą, ale przynajmniej doda komentarz.
8. Żeby rozsyłać do 10 ludzi łańcuszki o chorobach które nie istnieją bo przecież "onet" i "Eplus" i "Nasza klasa" to jedna firma (!) która bada internet i wypąaca w centach amerykańskich (!) no i oczywiście pojawia nam się zielone słoneczko albo nasza sympatia wyznaje nam miłość (wyślę, wolę nie ryzykować[!])
-
Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!