• Zitat

od unkmania
    Jezu Matti - siedzę w Polsce, klepię te tłumaczenia... a Jozina nie znam... oświeć szwagrzyce...

Gocha... Josin to już "przeszłość", już go nie słychać! :oczko

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• No właśnie... ja chyba w tym czasie mieszkałam chyba w Niemczech, bo... nic nie jarzę. Ale Matti mnie zaraz oświecił i przysłał i czeską i polską wersję...
    A tak sero? Kiedyto było?
    :mysli

• Co było? Josinomania w Polsce?
    Zaczęło się chyba w lutym tego roku, gdy ktoś na youtub'ie znalazł fragment nagrań z czeskiej TV z lat 70-tych... wszyscy słuchali, byli zachwyceni lub wyśmiewali się... przerabiali na różne wersje... Wiosną przyjechali z Czech na koncerty ("oryginały" o 30 lat starsze :haha), trochę zarobili... mniej więcej w maju juz się chyba wszystkim znudziło... już dawno nic "josinowego" nie słyszałam

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Czy piosenka "Autostrada" Duetu Orion, ktory jest znany z programu "Mam talent" jest naprawde "przebojem jeseni" jak gdzies czytalam?
    Juz sie boje!!!

http://www.youtube.com/watch?v=knUqaBrDF5w

W zeszlym roku bylismy na uro w Chorzowie, w restauracji.
    Nie bylo nas duzo, sala wiw restauracji w Chorzowie, na imprezie urodzinowej. Sala byla duza, wiec czesc restauracji byla otwarta dla innych klientow, a "nasz" DJ gral dla wszystkich, na parkiecie byli rozni ludzie.
    Byla tez tam pani Irena, z "Orionu"! Zniszczyla wszystkich chetnych do tanca, bo zaden facet nie dal jej ruchom rady. Tanczyla po calej sali, ale byl ubaw.
    ;)

Nevermore...

• Zitat

od Ola
    Czy piosenka "Autostrada" Duetu Orion, ktory jest znany z programu "Mam talent" jest naprawde "przebojem jeseni" jak gdzies czytalam?
    Juz sie boje!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=knUqaBrDF5w

Olu, przebojem (w normalnym znaczeniu) nie jest... Nigdy w radiu jej nie słyszałam, a TV nie oglądam, więc teraz zobaczyłam po raz pierwszy... Może o tym "występie" mówiło się w kręgu ludzi oglądających "Mam talent"? :mysli
    Jeżeli jest "przebojem jesieni", to chyba w naśmiewaniu się :haha :wysmiewacz

Żenujące jest to, jak bezkrytyczni potrafią być osoby występujące w tego typu programach :zawstydzony

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!