Witam serdecznie!

• Mam naimie Aneta i czuje sie bardzo samotna czasami.Brakuje mi rozmowy z bliskim czlowiekiem.Nie mam tutaj zadnej rodziny,mam 2 dzieci i jestem na samym poczatku rozpadu malrzenstwa wiec to trudny okres dla mnie.Czuje sie w tym kraju troche zagubiona ale jakos sobie poradze.Odezwijcie rodacy,podtrzrymac mnie na duchu kolezanke. :papa2

• witaj Aneta!
    Co prawda mieszkam w Polsce, ale Darmstadt słynie z tego, że jest tamu duża grupa Polaków i..... Radio BIGOS!!! Zawsze w sobotę między 15-ta a 17-tą Elik prowadzi audycje po polsku. Jest też "polski" sklep, który prowadzi pani Mądry - zgłoś się tam, a znajdziesz się wśród swoich!
    Tamtejsza polonia ma też swoją stronę http://www... ale nie mogę sobie przypomnieć, gdzie mam ten adres.... może Elik vel Bigos odezwie się :oczko i pomoże...
    Życzę wytrwałości w trudnych chwilach. Słońce uśmiechnie sie też do Ciebie - głowa do góry!!!

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Dziekuje slicznie
    To mile co piszesz.Wiem gdzie jest ten sklep i znam tutaj pewna grupe ludzi w Darmstadt.Az tak zle nie jest ale jednak mi brakuje kogos bliskiego.No cóz,tak bywa... :papa2

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!