• Byliśmy dzisiaj we wrocławskim Teatrze Współczesnym na spektaklu "Transfer". Jestem pod wrażeniem!!!! Wszystkim gorąco polecam!!! Więcej można przeczytać tu (po polsku lub angielsku):
    Transfer

a polecam dlatego, że poruszona jest tam sprawa polsko-niemiecka, opowiedziana przez świadków tego okresu (II wojna światowa i zaraz po). Występuja wspólnie Polacy i Niemcy... Premiera niemiecka odbyła się w Berlinie "Hebbel-am-Ufer"...

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

Original von Choma
    Ich habe auch auf Deutsch gefunden...
    TRANSFER

kleine Verbesserung: Ich habe [COLOR=green]es[/COLOR] auch auf Deutsch gefunden...

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

Original von ADI
    widzałam reklama o tego w TV ale zapomiałam ze w PL albo w D...

und auch hier: "widzałam reklam[COLOR=green]e[/COLOR] o [COLOR=green]tym[/COLOR] w TV ale zapomiałam [COLOR=green]czy[/COLOR] w PL [COLOR=green]czy[/COLOR] w D..."

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Zitat

od elLopo

kleine Verbesserung: Ich habe [COLOR=green]es[/COLOR] auch auf Deutsch gefunden...

Dziękuję El! Du bist ein Schatz! :oczko

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!