Agatko,
wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin!!!
Przede wszystkim: samych szczęśliwych dni z córeczką i zadowolenia z "tatusia" Mike'a!!! :klee:

urodziny Agaty /Magi
-
-
Dołączam sie do najlepszych życzen, zdrowia, szczęscia, zadowolenia
-
Alles Gute auch von mir,
und dann auch noch doppelt zum Nachwuchs!!Viele Grüße
Ola -
Vielen lieben Dank für die Glückwünsche!!
-
Hallo!!!
Nachtraeglich noch alles alles Gue zum Geburtstag, viel Gesundheit und viel Freude mit dem Toechterchen
:klee: :klee:!!!
-
Zitat
od Choma
Agatko,
wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin!!!
Przede wszystkim: samych szczęśliwych dni z córeczką i zadowolenia z "tatusia" Mike'a!!!:klee:
jak szybko minął rok...
Wypadałoby napisać coś nowego... ale przecież to, co wyżej jest nadal aktualne, więc Agatko jeszcze raz - NAJLEPSZEGO!!!Córcia jest już duża, to może kiedyś wybierzecie się razem z nią na nasze forumowe spotkanie???
Buziaki od nas i... miłego świętowania! -
Wielkie dzieki za zyczenia i pamiec!
Faktycznie mamy duza pocieche z malej. W maju skonczyla roczek i jest niesamowita - jest bardzo pogodnym dzeckiem. Obecnie jestesmy u rodziny w stanach zjednoczonych. Emilia wyjatkowo dobrze zniosla lot i do przesuniecia czasu sie tez przyzwyczaila.
Moze nam sie faktycznie uda zobaczyc na nastepnym spotkaniu. Niestety nie jestem na bierzaco - czy jest juz nowy termin w planie?
Usciski z bardzo daleka
-
Ich weiss zwar nicht so genau wer du bist, aber auch von mir:
Wszystkiego dobrego z okazij urodzin!
-
Zitat
od Magi
Moze nam sie faktycznie uda zobaczyc na nastepnym spotkaniu. Niestety nie jestem na bieżąco - czy jest juz nowy termin w planie?
Usciski z bardzo dalekawoooooooooooow... Tommy - "sehst" Du, wo Leute unsere Forum lesen?????
Aga, najbliższe spotkanie jest już w pierwszy weekend września koło Kamienia Pomorskiego (to będzie już PIĄTE!!!! Tam byliśmy już w maju 2008 Galeria z Kamienia Pomorskiego ). W połowie maja spotkaliśmy się (21 dorosłych + 4 dzieci + 1 pies + 3 gitary + 4 rowery) nad jeziorem w Złotym Potoku k. Gryfowa Śląskiego ( galeria zdjęć ze Złotego Potoku ).
Pozdrowienia za ocean!!!@nowicjusz - Agata und Mike (super ludzie!!!) byli z nami na pierwszym forumowym spotkaniu koło Zgorzelca (wrzesień 2007)... są na forum rzadko, bo urodziła im się córeczka i mają teraz mało czasu...
-
wszystkiego najlepszego!
Niestety nie miałam przyjemności poznać, ale "was nicht war, kann noch werden".
-
To już znowu rok???!!
życzę także wszystkiego najlepszego oraz miłego pobytu.
Pozdrawiam
Ola -
Spotkanie we wrzesniu to juz niebawem! Napewno sobie ten weekend zarezerwujemy. Juz sie ciesze was znowu zobaczyc a innych poznac
Pozdrawiam
Magi -
ich ja cie tez nie znam jeszcze ale jak najbardzej wszystkiego najlepszego!
Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!