ZitatOriginal von Lars726
... myszlę że 35 lata nie są tak stary...
![]()
hehehe
Was heißt hier alte Frau? So jung, und spricht von alter Frau.
ZitatOriginal von Lars726
... myszlę że 35 lata nie są tak stary...
![]()
hehehe
Was heißt hier alte Frau? So jung, und spricht von alter Frau.
[size=14][color=blue]Offenbach[/color][/size] ist Knöllchen-Hauptstadt.
Offenbach ist ein teures Pflaster - zumindest für Falschparker. In keiner anderen deutschen Stadt ist die Strafzettel-Quote so hoch wie in der hessischen Metropole, wie das "ZEITmagazin" berichtete.
El... a co z Twoimi mandatami???
bez problemu! pare razy w tygodniu parkujemy w miescie i do tej pory najwyzej 1-2 razy w roku jakis mandat dostalismy za 5 Euro, a wiec nie narzekam! Ja to o wiele gorzej przezylem w Saarbrücken, trzy dni tam bylem i chyba 3 mandaty w tym czasie za parkowanie dostalem, gdzies okolo 30 marek wtedy! to mnie wyleczylo z parkowania w tym miescie!:D
Nominację do tegorocznych Oskarów w kategorii krótki film dokumentalny otrzymał film "Królik po berlinsku" (Rabbit a'la Berlin (AKA Mauerhase)) w reżyserii Bartosza Konopki.
Film można obejrzeć (w 5 częściach) tu: [url=http://www.mmlublin.pl/blog/entry/288…s,+hotfile.html]Królik po berlińsku[/url]
"Film opowiada o tysiącach dzikich królików, które zamieszkiwały strefę śmierci Muru Berlińskiego. Pas ziemi między dwoma murami był jakby "stworzony" dla tych zwierząt: pełno nietkniętej trawy, drapieżniki zostały za murem, strażnicy pilnowali, żeby żaden człowiek nie "zakłócał" spokoju królików. Przez 28 lat żyły tam zamknięte, ale bezpieczne. Niestety pewnego dnia Mur runął, a króliki musiały poszukać dla siebie nowego miejsca. Film jest alegorią przybliżającą dzieje Europy Wschodniej z "króliczej" perspektywy. W związku z przypadającą na ten rok 20. rocznicą obalenia muru berlińskiego film ma szansę stać się głośnym wydarzeniem w Niemczech i w całej Europie."
cóż za bezsens...
iPhone Football - Real Kick
łamańce językowe? Eyjafjallajökull und andere...
interpretacje...
"Ta ostatnia niedziela".... na różne sposoby by CeZik
sposoby na urozmaicenie życia
Fast lane: THE SLIDE, THE SHOPPING CARTS
Ellopo, nie zostawiłeś gdzieś na Karaibach swojego synka???
Wer in Warschau Probleme mit seinem Motorrad hat, der wendet sich vertrauensvoll an Irena Kwapisz. Mit 90 Jahren ist sie die Oma unter den Motorrad-Schraubern
Quelle: zdf
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/b…Oma-in-Warschau
ZitatOriginal von Choma
Ellopo, nie zostawiłeś gdzieś na Karaibach swojego synka???
no cholera wszędzie go szukałem, a on tu się zabawia!
Czy ktos to jeszcze pamięta?
ja, die Zwei kenne ich!
wszystko jeszcze przede mną / alles (fast:oczko ) liegt noch vor mir
Myślę że na tej - 42 strunowej -gitarze można grać tylko jazz.
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!