Hallo,
ich hab für einen guten Freund zu Weihnachten eine CD aufgenommen, und das soll das Inlet werden. Ich bin mir aber nicht so ganz sicher, ob man`s überhaupt verstehen kann... Könntet Ihr vielleicht mal "Testlesen" und Verbesserungen anbringen?
Vielen Dank im Voraus!
Życzę Ci, że "Up On The Housetop" są nie tylko dachówki, lecz jest Mikołaj - z wielkim workem, napełniony z najlepszymi prezentami dla Ciebie. Teraz "One Small Year" chyli się ku końcowi, ostatecznie "Winter" nachodzi i na zewnątrz wszystko "Looks Like December". Sądzę nareszcie jest kolej na Aniołek. Każdego roku "Christmas Is The Time", którym chciałabym wysyłać "Best Wishes" na drogie ludzie. Szczególnie, jeśli zyją tak "Far Far Away" jak Ty. Poza tym chcę dodać: "Thank You" za duże miłe wspomnienia! Często myślę: "What A Wonderful World" to jest, do pełna z niespoziankami i z cudownymi przeżyciami... . Możliwe, że "A Hazy Shade Of Winter" da Ci uczucie, że "Ain`t No Sunshine" i będziesz rozmyślał "Where Do I Go", wtedy zamknij oczy w cieplutkiej wannie i "Let The Sun Shine In" w myślach. I pamiętaj: "As Time Goes By", "The Ice Is Getting Thinner", kiedyś wiosna będzie wruciła - to jest niezbite prawo natury. (oh - mogę być taka mądra i superpoetyczna :-). "Mona Lisa", "The Girl From Ipanema", "Frosty the Snowman" i ja "We Wish You A Merry Christmas", który jest "Too Marvelous For Words". Oprócz tego życzemy Ci, że "Anywhere You Go", (obojętnie jak "Far Away") możesz osiągać "Whatever You Want"! Na szarym końcu: "All I Want For Christmas Is My Two Front Teeth" - mam nadzieję, że twoje już długo zostą cały... hihi (Ten utwór powinieneś wysłuchiwać do końca, choćby je nie lubisz - jest filozofia