- Tak, moja biografia jest krótka i dawno nieaktualizowana, ale w sumie nie ma zbyt wiele o mnie do opowiedzenia
Ja, meine Biografie ist kurz und länger nicht aktualisiert, aber im großen und ganzen gibt es nicht viel über mich zu erzählen
- Jeżeli mówimy o ciekawostkach muzycznych, to tak jak w bio, możesz powiedzieć, że pochodzę z muzykalnej rodziny, gdy byłam młodsza tańczyłam taniec nowoczesny i hip hop, uczyłam sie też gry na gitarze basowej.
Wenn wir über musikalische Neuigkeiten reden wollen, so wie die Bio, kann man sagen, dass ich aus einer musikalischen Familie komme, als ich jünger war tanzte ich moderne Zänze und Hip Hop, habe gelernt auf Bass-Gitarre zu spielen.
- Oprócz tego, że gram w różnych miejscach w Polsce, organizuje też imprezy głównie na śląsku, na które zapraszam czołówkę Polskiej sceny klubowej jak i młodych dj's, organizuje konkursy i daje im szanse wystąpienia u boku najlepszych. Grywam i organizuje imprezy też z przyjaciółmi, z którymi stworzylismy kolektyw c.l.t.n.
Ausserdem, spielte ich an verschiedenen orten in Polen, organisierte Veranstaltungen, zum großteil in Schlesien, hab die führenden polnische Clubszene und junge DJs eingeladen, organisierte Wettbewerbe und gab ihnen eine Chance an der Seite der Besten (zu spielen). Ich spiele und organisiere Veranstaltungen auch mit Freunden, mit denen ich das Kollektiv C.L.T.N geschaffe habe.
- Oprócz muzyki elektronicznej popieram twórczość alternatywną, wokalistów, tancerzy, lubie chodzić na koncerty, wernisaże.
Neben der elektronischen Musik bin ich alternativ tätig, Sänger, Tänzer, ich gehe gerne auf Konzerte, Vernisagen.
- Popieram wszelkie akcje charytatywne i akcje walki o prawa zwierząt - zachęcam do podpisania petycji p.t.r.o.a.
Ich unterstütze Charity Aktionen und kämpfe für Tierrechte - Ich ermutige Dich bei der P.T.R.O.A Petition zu unterschreiben.
- Ciągle rozwijam pasję i staram się robić wszystko jak najlepiej
Ich versuche mich weiter mit Leidenschaft zu entwickeln und immer mein Bestes zu geben.
- Chyba tyle
Wahrscheinlich mehr