Uwaga Kobiety!!!!!!!!!

• No nie ja chyba zwariowalam :szok

Powiedzcie mi jedno , czy wasi faceci rozrzucaja skarpetki po pokoju, zapominaja wyniesc kubka po kawie,itp? Jejcia , czy wszyscy faceci sa tacy sami? A moze ja juz sie starzeje i mam bzika na punkcie czystosci?! :mysli hmm

Jacy sa wasi faceci?
    Czy tylko moj Tommy to robi? :beczy

Pozdrawiam
    Anna

• Aha i znowu bym zapomniala:
    Dla mezczyzn wstep wzbroniony :paluszkiem typowo kobiece sprawy :plotki

P.s.
    No dobrze kazdy z was Panowie moze wpisac tu po jednym slowie :ROTFL

• Wlasnie Tommy poprosil mnie o sprotowanie mojej wypowiedzi , a mianowicie :
    Cytuje Tommiego:"Ale ja zostawiam tylko 1 skarpetke i czasami odnosze kubek od kawy :zawstydzony"
    Wiec prostuje to wszystko . Tommy zostawia 1 skarpetke w jednym pokoju a druga w drugim :wnerw

A NIKT INNY NIE MA TAKICH PROBLEMOW? TYLKO MY ANIE TAK MAMY? :smutny

Pozdrowionka :papa2
    Anna

• Hallo Anna i Ania1!
    Prawdopodobnie co druga kobieta w polsce nazywa sie Anna, ale to nie jest tak zle, bo ja lubie moje imie i mysle ze wy tez.

Problemy z meszczyznami!!!! kto ich nie zna???!!! :plotki Oni sa jak dzieci i nigdy nie beda dorosli, poczawszy od becika az do renty, ale czy my czasami ich zaduzo rozpieszczamy? zamiast zostawic skarpetki czy gazety na pozuconym miejscu to je sprzatamy (ja tez mam bzika na punkcie sprzatania), dlatego im nic nie przeszkadza, moze gdyby im zaczely pozostawione przedmioty przeszakadzac to inaczej by postepowali.
    co o tym myslicie? :usmiech

• Tak tez zauwazylam pelno tutaj kobiet o imieniu ANNA :ROTFL ja tez lubie swoje imie ,chodz Ania bardziej mi sie podoba Anna BRZMI BARDZO POWAZNIE :milczek

Ja mysle , ze jak my kobiety nie posprzatmy po mezczyznach to te ich skarpetki beda tkiwily miesiacami na srodku pokoju i uwiezcie , nawet jesli oni zaczna sie o nie potykac to i tak nie naucza sie ze trzeba je wlozyc tam gdzie trzeba, juz to probowalam ,skarpetki wedrowaly z jednego miejsca w drugie. A juz nie wspomne o tym jak to moj Tommymowi" Kochanie przeciez ja to bym posprzatal", lecz te slowa padaja w momencie gdy on zauwazy ,ze juz jest posprzatane :plask

stwierdzenie jest jedno : ONI MAJA ZA DOBRZE Z NAMI :oczko

P.S.
    Uwaga Panie Panowie nam sie buntuja na "Männer aufgepasst!!"

Pozdrawiam
    Anna

• hej dziewczyny....
    chyba nie powinnam sie tu wypowiadać, bo z moim... jast całkiem odwrotnie! To ja raczej należę do tych, co zostawiają "skarpetki" w różnych ciekawych miejscach, a gdy chcę je ewentualnie (!) wieczorem pozbierać, są już uprzątnięte...
    Ale może to dlatego, że mój "stazki vel OHenry" jest już "emerytem"? :oczko (pisałyście, że rozpieszczamy ich do emerytury... a co potem? :oczko )

Życzę Wam, byście się też takich czasów doczekały! :ROTFL

ale z drugiej strony - na co byście wtedy "narzekały"? :pocieszacz :plotki

To napisała "nie-Ania"...
    Gośka

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Popatrzcie co znalazlam,wypowiedz jednego Pana:
    "Co naprawde potrzebuja kobiety od mezczyzn"
    A. Należy tylko być:
    1. przyjacielem
    2. partnerem
    3. kochankiem
    4. bratem
    5. ojcem
    6. nauczycielem
    7. wychowawcą
    8. spowiednikiem
    9. powiernikiem
    10. kucharzem
    11. mechanikiem
    12. monterem
    13. elektrykiem
    14. szoferem
    15. tragarzem
    16. sprzątaczką
    17. stewardem
    18. hydraulikiem
    19. stolarzem
    20. modelem
    21. architektem wnętrz
    22. seksuologiem
    23. psychologiem
    24. psychiatrą
    25. psychoterapeutą.

B. Ważne też są inne cechy. Należy być:
    1. sympatycznym
    2. wysportowanym ale
    3. inteligentnym ale
    4. silnym
    5. kulturalnym ale
    6. twardym ale
    7. łagodnym
    8. czułym ale
    9. zdecydowanym ale
    10. romantycznym ale
    11. męskim
    12. dowcipnym i
    13. wesołym ale
    14. poważnym i
    15. dystyngowanym
    16. odważnym ale
    17. misiem ale
    18. energicznym
    19. zapobiegawczym
    20. kreatywnym
    21. pomysłowym
    22. zdolnym ale
    23. skromnym i
    24. wyrozumiałym
    25. eleganckim ale
    26. stanowczym
    27. ciepłym ale
    28. zimnym ale
    29. namiętnym
    30. tolerancyjnym ale
    31. zasadniczym i
    32. honorowym i
    33. szlachetnym ale
    34. praktycznym i
    35. pragmatycznym
    36. praworządnym ale
    37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli
    38. zdesperowanym [z miłości] ale
    39. opanowanym
    40. szarmanckim ale
    41. stałym i
    42. wiernym
    43. uważnym ale
    44. rozmarzonym ale
    45. ambitnym
    46. godnym zaufania i
    47. szacunku
    48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,
    49. wypłacalnym.

C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby:
    a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany
    b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie
    c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła
    d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę.
    e) oraz, ale to już naprawdę taki mały szczególik, zapisać się na kurs i opanować paranormalne metody czytania w myślach kobiety, żeby móc przyjąć odpowiednią postawę do zaistniałej okoliczności i nie powiedzieć jakiegoś głupstwa czy niedorzeczności.

D. Ważne jest aby nie zapominać jej:
    1. urodzin
    2. imienin
    3. daty ślubu
    4. daty pierwszego pocałunku
    5. okresu
    6. wizyty u stomatologa
    7. rocznic
    8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci.
    WYSTARCZY?? :))))))))))
    ale za to podobno ...
    uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje:
    1. samochod
    2. seks
    3. jedzenie
    4. piwo
    ah bym zapomniala SPOKOJ
    :))))))))))))

• jak by to bylo zyczenie, to "zlota rybka" miala by duzo do pracy, zeby znalesc takiego "Meszczyzne". :wysmiewacz

• Alez Aniu ,to tylko wypowiedz mezczyzny :plotki
    Czy my naprawde jestesmy takie wymagajace?:oczko

• napewno nie naiwne!!! :ROTFL oni nas potrzebuja i dobrz o tym wiedza, bez nas caly swiat sie dla nich zawali :luzik oni nas nawet online nie spuszczaja z oczu, a co dopiero jak by nas zabraklo!!?? "naprawade dzieciaki" :tak ale slotkie :buziak

3 Mal editiert, zuletzt von annawob (5. Oktober 2007 um 21:32)

• [quote] Original von Anna
    No nie ja chyba zwariowalam :szok

Powiedzcie mi jedno , czy wasi faceci rozrzucaja skarpetki po pokoju, zapominaja wyniesc kubka po kawie,itp? [quote/]

Akurat te dwie sprawy są mi bardzo znajome... :luzik

Twój i mój facet pochodzą z tego samego miasta - może to nie przypadek? :mysli

• dziwi mnie tylko u mojego meza, ze jesli jest balagan w pokoju u corki to mu to b. przeszkadza, :stres ale gdy sie wejdzie do Arbeitszimmer to nie moge nic znalezc. Raz sie zbuntowalam i wszystkie papiery, dokumenty posprzatalam, bylo naprawde czysciutko i pieknie, ale przyszedl moj maz i byl na mnie taaaaaki zly, ze on teraz nic nie moze znalezc. :szok
    A o skarpetkach to lepiej nie bede pisac :smutny

• Moj Tommy nigdy sie nie zmieni(bo przeciez mezczyzni nigdy sie nie zmieniaja:(), coz pozostaje mi zbierac te skarpetki :oczko. w sumie do takich rzeczy mozna sie przyzwyczaic.
    A co do tego , ze Tommy ciagle sprawdza porzadek u dzieci w pokoju ,to jest taka sama reakcja jak utwojego meza Bea: "dlaczego to lezy tu :paluszkiem, a pokoik jest nie posprzatany,a dlaczego ciuchy nie poukladane......bla bla bla".A kiedy ja zwroce jemu uwage to on" a bylas u dzieci w pokoju , one chyba nie sprzataly dzisiaj".AH :szok.............Potem biedna Ania sprzata oba pokoje :zmeczony. Zdarza im sie ze mi czasami pomoga , ale to trwa bardzo krotko bo sie szybko mecza:)

Ale coz kochamy tych naszych :devil:

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!