acha, a wiec potrzebuja nas te kobiety!
no, czasami jestescie nam potrzebni
hey, znowu sie nie udalo z tym zitieren, hab geklickt!!!!
hey, znowu sie nie udalo z tym zitieren, hab geklickt!!!!
ZitatOriginal von liwia
i znowu Liwiu "Zitieren" nie nacisnelas!;)
ZitatOriginal von elLopo
i znowu Liwiu "Zitieren" nie nacisnelas!;)
teraz zaznaczylam co chce cytowac i NACISNELAM ZITIEREN!!!!!!!
i znowu Liwiu "Zitieren" nie nacisnelas!;)[/quote]
teraz zaznaczylam co chce cytowac i NACISNELAM ZITIEREN!!!!!!![/quote]
chyba juz wiem co robilam zle
dalej nie wiem!!!! :smutnytrzeba zaesze caly beitrag zytowac!!?????
ZitatOriginal von liwia
dalej nie wiem!!!! :smutnytrzeba zaesze caly beitrag zytowac!!?????
jak nacisniesz "Zitieren" to caly jest, ale ty mozesz wtedy czesci wyciac i tylko to zostawic co potrzebne!
ja prawie zawsze wycinam, a tylko tam gdzie wyciąłem z przodu, albo z tylu 3 "..." podstawiam zeby bylo wiadomo, ze to z kontekstu wyciete jest.
cytat musi zaczynac się "quote" i kończyć się "/quote" (każde w nawiasach prostokątnych [] )
te dwa "nawiasy" powodują, że w forum zdania, słowa miedzy tymi wyrazami w nawiasach pojawiają się w osobnych "prostokątach" i wszyscy widzą, że to jest cytat
ZitatOriginal von Choma
cytat musi zaczynac się "quote" i kończyć się "/quote" (każde w nawiasach prostokątnych [] )
no to jestem ciekawa, czy sie teraz udalo, jak tak to dziekuje choma, jak nie, to brakuje mi czegos (nie powiem chego hihi)
ZitatOriginal von liwia
...(nie powiem chego hihi)
ja bym powiedzial, ze brakuje Ci "z" w "czego"
jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
choma
ZitatOriginal von liwia
jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
choma
dobrze ze Choma to "z polskiego na kobiece" przetlumaczyla!
ZitatOriginal von elLopo
ja bym powiedzial, ze brakuje Ci "z" w "czego"
ach to sie wytnie ellopo, najwazniejsze, ze potrafie np.Ciebie cytowac!
ZitatOriginal von liwia
ach to sie wytnie ellopo, najwazniejsze, ze potrafie np.Ciebie cytowac!
Z tego wniosek, że kobiety potrzebują mężczyzn czasami do tego, żeby ich cytować... ale tylko czasami
ZitatOriginal von patrycja
Z tego wniosek, że kobiety potrzebują mężczyzn czasami do tego, żeby ich cytować... ale tylko czasami
ja jestem zwolennikiem Teorii Einsteina "czas jest relatywny!"
A wiec Twoja wypowiedz, ze kobiety potrzebuja mezczyzn "czasami" mozna BARDZO roznie interpretowac!
ZitatOriginal von elLopo
A wiec Twoja wypowiedz, ze kobiety potrzebuja mezczyzn "czasami" mozna BARDZO roznie interpretowac!
moja babcia zawsze chciala, zeby dziadek pierwszy umarl, bo ona sobie sama poradzi! starszych ludzi powinno sie sluchac, za czasow babci nie byl feminizm jeszcze taki rozwiniety, ale kobiety i tak wiedzialy swoje!
ZitatOriginal von liwia
moja babcia zawsze chciala, zeby dziadek pierwszy umarl, bo ona sobie sama poradzi! starszych ludzi powinno sie sluchac, za czasow babci nie byl feminizm jeszcze taki rozwiniety, ale kobiety i tak wiedzialy swoje!
za czasow mojej babci trzeba bylo jeszcze wstac zeby z pierwszego na drugi program, telewizor przelaczyc
ZitatOriginal von elLopo
A wiec Twoja wypowiedz, ze kobiety potrzebuja mezczyzn "czasami" mozna BARDZO roznie interpretowac! :luzik[/quote]
Więc sprecyzuję:
kobiety potrzebują męzczyzn, bywa, że nie tylko czasami (i nie tylko do cytowania), czyli od czasu do czasu, ale często 24 h na dobę a jak często, to juz sprawa indywidualna
Hehehehehe cytowanie mi nie wyszło
patrycja, nie jestes jedyna! "przybij pione" nie ma takiego smile!!!!!!
a do Ciebie lieber ellopo za czasow babci nie potrzebowaly kobiety telewizorow, zeby wiedziec, co jest grane w sprawach mesko-damskich, nasze babcie zostawialy was tylko w wierze z milosci, ze jestescie TAAAAAAACY potrzebni !!!
no tak, one tez wiedzialy, jak osiagna przez to, to czego chcialy!! hihi
dziewczyny, wiecie jaka jest różnica miedzy kobietami a mężczyznami? jest tylko jedna, jedna jedyna!
Mężczyźni ranią kobiety tym co czynią! kobiety ranią mężczyzn tym co mówią!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!