Cześć dziewczyny!

• Wie ich gesehen habe, sprechen - im Gegensatz zu unseren Herren der Schöpfung - alle Frauen im Forum Polnisch. Da könnten wir hier mal so mal so schreiben, ohne Rücksicht nehmen zu müssen.

Ich finde die zwei getrennten Foren sehr lustig! :ROTFL

To jak, piszemy tutaj po polsku? Adi, Cora i Heidi (HSnoopy) mówią już bardzo dobrze. Myślę, że nie byłoby problemu. A w razie czego można przełumaczyć?

• A wiec mozemy pisac co chcemy , bez obaw ze mezczyzni to zobacza :cwaniak, ale oni tez maja taki sam swoj kacik :smutny.

Musimy zaprosic tutaj inne kobietki na pogawedke :plotki

• Juhu!!
    Wskoczylam do was, wprawdzie bez zaproszenia, ale mysle ze moge zostac. :prosi
    ;)

Prawda, mamy sie dobrze, bo wszystkie dziewczyny rozumieja po polsku. :)
    Podpadlo mi juz w Witce ze nie bylo ani jednego faceta Polaka, takiego "prawdziwego".

Nevermore...

• a ja dostalam zezwolenie od Tommy, z czego bardzo sie ciesze.

Witam wszystkie panie :papa i mysle ze dolacza do nas nastepne :oklasky

[FONT=tahoma]Wahre Menschlichkeit ist köstlicher als alle Schönheit der Erde[/FONT] JOHANN HEINRICH PESTALOZZI

• Hmm .........Donia i lamammamiah maja problem z dotarciem do nas ale mam nadzieje ,ze poradza sobie z tym problemem :oczko po tym jak panowie im to wytlumaczyli :plotki

Pozdrawiam :papa2

• Cześc dziewczyny :usmiech
    Nareszcie dołączyłam do Was i pomysleć, ze to dzięki facetom, bo gdyby nie ich objaśnienia, pewnie dalej bym się glowiła, jak się tu dostac. Widzicie? czasami jednak sie do czegos przydają.

• ja pracuje miedzy panami, lubie sobie dawac pomagac, wtedy panowie rosna jak na drozdzach :ROTFL

[FONT=tahoma]Wahre Menschlichkeit ist köstlicher als alle Schönheit der Erde[/FONT] JOHANN HEINRICH PESTALOZZI

• Zitat

od patrycja
    Cześc dziewczyny :usmiech
    Nareszcie dołączyłam do Was i pomysleć, ze to dzięki facetom, bo gdyby nie ich objaśnienia, pewnie dalej bym się glowiła, jak się tu dostac. Widzicie? czasami jednak sie do czegos przydają.

Patrycjo , ja tez potrzebowalam pomocy przy wejsciu, a to wszystko przez to , ze stworzyl to facet(meskie myslenie :oczko), gdyby zrobila to kobiety byloby to o wiele latwiejsze :ROTFL
    Mysle , ze faceci czasami robia to specjalnie , abysmy prosily ich o pomoc, chca czuc sie potrzebni :oczko ,chca uslyszec slowo zadowolenia ,jacy oni sa BOSCY :ROTFL

Pozdrawiam :papa2

• ja chyba tez juz jestem na tych plotach hihi, jakos szybko poszlo, nie mialam problemow...
    a co do "panow" to pewnie, ze ich potrzebujemy, opony zmieniac na zimowe nie chcialoby mi sie samej chociaz bym sobie poradzila a w warsztacie kosztuje :ROTFL

When nothing goes right, go left!

• no wreszcie i ja mogę się z Wami przywitać... chociaż nie należę do kobiet "chodzących" na plotki :oczko , to tutaj chętnie się "włączę do plotek" :haha

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!