Beiträge von liwia

Zitat

Original von ysewa
    Hallo ReniA,

das wäre vielleicht was, weil die bei dem Pauker übersetzen leider keine Liedertexte. Wenn er zurück ist, werde ich ihn fragen.

LG ysewa(isa) :papa2

Du kannst auch bei pauker den Text jemandem, der da übersetzt in PN schicken, dann ist es erlaubt :oczko

wünsch Dir dann mega spass!!! hoffe, erzählst, wie die stimmung so war!?

hast recht, Polen reden ziemlich schnell, mein freund sagte immer (er kann kein polnisch), dass wir (mädels) uns so anhören, als ob wir streiten würden!! :oczko

Zitat

Original von elLopo
    dziewczyny, wiecie jaka jest różnica miedzy kobietami a mężczyznami? jest tylko jedna, jedna jedyna!

Mężczyźni ranią kobiety tym co czynią! kobiety ranią mężczyzn tym co mówią!

czyli ranimy sie nawzajem i kochamy sie jednoczesnie!!!
    nie chcialam nikogo zranic!!! :smutny

patrycja, nie jestes jedyna! "przybij pione" nie ma takiego smile!!!!!!

a do Ciebie lieber ellopo za czasow babci nie potrzebowaly kobiety telewizorow, zeby wiedziec, co jest grane w sprawach mesko-damskich, nasze babcie zostawialy was tylko w wierze z milosci, ze jestescie TAAAAAAACY potrzebni !!!
    no tak, one tez wiedzialy, jak osiagna przez to, to czego chcialy!! hihi

Zitat

Original von elLopo

ja jestem zwolennikiem Teorii Einsteina "czas jest relatywny!"
    A wiec Twoja wypowiedz, ze kobiety potrzebuja mezczyzn "czasami" mozna BARDZO roznie interpretowac! :luzik

moja babcia zawsze chciala, zeby dziadek pierwszy umarl, bo ona sobie sama poradzi! starszych ludzi powinno sie sluchac, za czasow babci nie byl feminizm jeszcze taki rozwiniety, ale kobiety i tak wiedzialy swoje!

Zitat

Original von Choma
    cytat musi zaczynac się "quote" i kończyć się "/quote" (każde w nawiasach prostokątnych [] )

no to jestem ciekawa, czy sie teraz udalo, jak tak to dziekuje choma, jak nie, to brakuje mi czegos (nie powiem chego hihi)

no jestem, nie moge przeciez kobietom noza w plecy wbijac bo sama nia jestem, a to, ze i kobiety i mezczyzni wady maja, sprawia tylko, ze wszystko jest bardziej interesujace!

tak a propos, jak sie tutaj cytuje czyjs tekst? moja kobieca slabosc...technika :milczek

da käme noch bajm, anita lipnicka, kora und alter, guter dzem blues, rysiek gibt es nicht mehr, aber seine musik doch! ich weiss aber nicht, ob jemand, der polnisch nicht versteht, richtig gefallen an den liedern finden kann....

verstehe dein klatschen nicht, sagte jemand, dass schweigen besser ist als sprechen?
    ausserdem, wenn du da so kurz vorm ersticken bist, bevor du zu wort kommst und dir dann in der zeit der faden verloren geht, dann habt ihr da auch einen plan damit! keine frau würde so einen "luftlosen" mann ersticken lassen sondern ihn auf angenehmer weise wieder beleben, weil wir nämlich n riiiiiiieeeeeeeseeeeeen herz haben für euch männer! :ROTFL

to robia/zapominaja mezczyzni, a kobiety:

Puder makijazu rozsypany w umywalce!
    ... Papierki i opakowania od tamponow i "wkladek" zostawiaja WSZEDZIE!
    ...... Pokrywki od mokrego papieru toaletowego nie zamykaja!
    ......... Majtki i skarpetki TEZ leza po calej sypialni!
    ............ Iiiiiiiiiiiiiiiiiii BUTY, buty stoja prawie wszedzie, w kazdym pokoju, lazience, ubikacji, w przedpokoju, na korytazu, i to nie jedna para![/B]

mam dalej wyliczac?

nie nie musisz, zrobie to za ciebie

bizutera na nocnej szafce, niedokonczone prasowanie w kacie, worek smieci i puste skrzynki z napojami przed drzwiami wyjsciowymi, zakupy, ktore jeszcze w bagazniku leza i wlosy, ktore trzeba odkurzyc albo z odplywu w zlewie powyciagac :ROTFL