Wer isch denn so allesch noch aktiv hier?
Ich gruesse mal so meine alten Bekannten
Wer isch denn so allesch noch aktiv hier?
Ich gruesse mal so meine alten Bekannten
Od czasu do czasu wciąż jestem aktywny. Jednak w tym najbardziej wolnym kraju na świecie wyrażanie opinii odmiennych od reżimu jest prawdopodobnie coraz bardziej niebezpieczne dla wielu osób (grzywny i kary więzienia, "debanking" itp.).
Zasada wielu dyktatur lub "autokracji", ukarać jednego, przestraszyć wielu", działa.
Sama rozmowa o pogodzie jest prawdopodobnie na dłuższą metę niesatysfakcjonująca dla większości członków tego forum (poza jednym).
Od czasu do czasu wciąż jestem aktywny. Jednak w tym najbardziej wolnym kraju na świecie wyrażanie opinii odmiennych od reżimu jest prawdopodobnie coraz bardziej niebezpieczne dla wielu osób (grzywny i kary więzienia, "debanking" itp.).
Zasada wielu dyktatur lub "autokracji", ukarać jednego, przestraszyć wielu", działa.
Sama rozmowa o pogodzie jest prawdopodobnie na dłuższą metę niesatysfakcjonująca dla większości członków tego forum (poza jednym).
Es gibt sicher auch noch andere Themen außer das Wetter und ohne Tiefgreifende Politik
@ Du fotografierst mit Herz? Dann schau gern vorbei.
Cześć Tommy,
jako „przeciętny fotograf hobbysta” zajrzałem na twoje forum fotograficzne (photografiks.de). Powinieneś jednak sprawdzić procedurę rejestracji („Zarejestruj się za darmo” lub „Utwórz konto użytkownika”).
Nie udało mi się zarejestrować (oczywiście używałbym tam języka niemieckiego).
@ Du fotografierst mit Herz? Dann schau gern vorbei.
Cześć Tommy,
jako „przeciętny fotograf hobbysta” zajrzałem na twoje forum fotograficzne (photografiks.de). Powinieneś jednak sprawdzić procedurę rejestracji („Zarejestruj się za darmo” lub „Utwórz konto użytkownika”).
Nie udało mi się zarejestrować (oczywiście używałbym tam języka niemieckiego).
Cześć, teraz powinno działać.
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!