Czas plynie nieublagalnie...macie juz pomysl na spedzenie Sylwestra?
Pomysl na Sylwestra
-
-
Hallo!
Ja chyba pojade do berlina!
pozdr.
Rafal -
Zitat
Original von Rafael
Ja chyba pojade do berlina!Na balangę pod Bramą Brandenburską? To możemy się ewentualnie spotkać. (Dawno tam nie byłem, ale może w tym roku zerwę się.)
-
...jestem w domu
-
My też zostajemy w domu, bo koty się boją tych wszystkich niepotrzebnych rakiet...
-
[COLOR=red]DITO[/COLOR]
-
huhu - jacy spokojni ludzie tu na forum :haha: żadnych szaleństw i wariactw? Tylko spokojnie w domu?
my chyba też w domku przy "Dinner for one"
(chyba, bo może spontanicznie... coś wypali?)
-
Zitat
Original von Choma
my chyba też w domku przy "Dinner for one"Ale koniecznie oglądać na NDR (o ile ta stacja jest dla Was dostępna), bo tam pokazują ood dwóch lat pokolorowaną wersję.
-
balanga w domu na kilkadziesiąt osób - ostatnio było ok 35 osób zobaczymy jak będzie teraz
no i moi niemieccy znajomi do mnie przyjezdzaja wież tzreba bedzie im pokazac jak sie bawi w polsce
;p
-
Faktycznie,spokojni z Was forumowicze
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.My nie chcemy siedziec w domu(nalezymy do tych bardziej zwariowanych?)chcemy gdzies wypalic,ale nie mamy pomyslu dokad.Do Berlina moze Matti?Napisz Matti jak to jest z tym Sylwestrem pod brama pozdrawiam
-
Zitat
Original von Donia
Napisz Matti jak to jest z tym Sylwestrem pod brama pozdrawiamNo tam co roku zbiera się kilkaset tysięcy ludzi (przeciętnie chyba z pół miliona), na wielkiej estradzie występują znane zespoły, a o północy odbywa się największe (chyba) w Europie wystrzelenie fajerwerków. Nastrój wyjątkowy.
-
Brzmi interesujaco,ale pewnie jak na kazdej tego typu imprezie jest tez niebezpiecznie:-( moze sie zdarzyc,ze dostane butelka od szampana w glowe,albo zostane calkowicie oblana szampanem,oder?
Moze jednak zdecydujemy sie na jakas spokojniejsza opcje
Pozdrawiam
Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!