EM-Qualifikation: Polen-Belgien

• "Polska stoi przed szansą zapewnienia sobie historycznego (jeszcze nigdy nie graliśmy w mistrzostwach Europy!!!) awansu do finałów piłkarskich mistrzostw Europy. Podopieczni Leo Beenhakkera osiągną ten cel, jeśli wygrają dzisiaj w Chorzowie z Belgią."
    Właśnie zaczyna się mecz... gramy w Chorzowie...
    relacje "na żywo" mozna czytać tu: [url=http://sport.onet.pl/0,1248713,1,komentator.html]PL-B[/url]

po 5 minutach - 0:0 :oczko

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

Einmal editiert, zuletzt von Choma (17. November 2007 um 20:38)

• WYGRALIŚMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0 i gramy po raz pierwszy w mistrzostwach Europy 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [SIZE=20]HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE]

[color=#000066]Jeśli potrafisz śmiać się z siebie, będziesz miał ubaw do końca życia[/color] :D

• Zitat

Original von Choma
    WYGRALIŚMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0 i gramy po raz pierwszy w mistrzostwach Europy 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [SIZE=20]HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE]

öhm..... a ktos inny juz czesciej gral w EURO 2008 ? :ROTFL :ROTFL :ROTFL

• Zitat

od Arek

öhm..... a ktos inny juz czesciej gral w EURO 2008 ? :ROTFL :ROTFL :ROTFL

no OK, "czepiaczu" :oczko
    Po raz pierwszy zagramy na mistrzostwach Europy! A odbędą się one w 2008 roku w Austrii i Szwajcarii.
    teraz poprawnie napisałam? :prosi

• Panowie, co sie tutaj dzieje !?

Widze ze tylko "baby" sie tutaj Pilka Nozna interesuja ?!?!?

WSTYD :ROTFL

• Zitat

Original von Arek
    Panowie, co sie tutaj dzieje !?

Niestety przegapiłem ten mecz. (I tak nie miałem jak go oglądać, ale mogłem chociaż na żywo śledzić przebieg wydarzeń.) Już przez całe eliminacje trzymałem kciuki dla polskiej drużyny i cieszę się ogromnie, że się wreszcie udało! :zacieszacz

... und nein: Das in Polen an vielen Straßen anzutreffende Warnschild mit der Aufschrift 'PIESI' bedeutet nicht, dass mit auf der Straße herumlaufenden Hunden zu rechnen ist! :haha

(pies, pl. psy -> Hund --- pieszy, pl. piesi -> Fußgänger) :oczko

• tez nie mialem mozliwosci polskiej druzyny ogladac, ale w niemieckiej tez bylo paru "polakow"! :D

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!