WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE;
Wasze forum znalazlam przez przypadek, z czegobardzo sie ciesze. Licze 26 wiosenek, w Niemczech jestem od 3 lat. Bardzo tesknie za Polska dlatego tez szukam kontaktu z ludzmi, z ktorymi moge porozmawiac po Polsku lub na temat Polski.
Bardzo sie ciesze , ze taka strona istnieje, ze bede mogla byc z Wami w kontakcie (co pozwoli polepszyc moj niemiecki).
Pozdrowionka
Ania (Anna)

-
-
Witamy cie serdecznie w naszej rundzie i naturalnie ci pomozemy w niemiecku jak chcecz bardzo hentnie
-
Hallo Ania!
Schön, dass du da bist!
Wie wars in München?LG Rafael
-
Hallo Arven79 und Rafael,
dziekuje za powitanie i chec pomocy. Mam nadzieje, ze ja rowniez bede mogla w czyms pomoc.Jesli chodzi o München- to nie bylam. Synek jest chory. Ale kolejny termin mam w czwartek.
Pozdrawiam. -
teraz pierwszy raz zobaczylam twuj avatar i musze ci powiedzies bo penkne z zazdrosci masz pczesliczne wlosy som naprawde cudowne jak aniolek
-
Dziekuje bardzo za komplement. Niestety wkrotce ide do frazjera musze znacznie skrocic wlosy:-(
Serdecznie pozdrawiam.
-
naprawde to ja bym hyba caly dzien plakala
ja tez mam dlugie wlosy jak ty alle czensto mam je zwionzane i tez sie szypko niczom
-
hej Ania ja tu jestem 10 lat,ale tez sie ciesze ze odkrylam to forum i idzie pogadac dwujezycznie,moze spotkamy sie kiedys na czacie-pa
-
Witaj,
ja tez to Forum znalazlam przez przypadek z czego bardzo sie ciesze. Jestem w Niemczech od 3 lat, bardzo tesknie za Polska, takze szukam roznego rodzaju kontaktow z tym krajem.
Na chat prawie nikt nie wchodzi, ale mam nadzieje , ze sie w koncu rozkreci:-). Narazie stalymi bywalcami chata jest Rafal no i ja. Bedzie milo jak zawitasz:-)
Zazwyczaj klikamy przed poludniem.
Buziak i pozdrowienia w Wettstetten. -
napewno kiedys zawitam choc przedpoludniem to raczej u mnie ciezko,ale moze w czwartek,pa
Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!