teil 2, vielen dank fürs übersetzen!!

• Witaj mój przyjacielu!
    Bardzo sie bałam jak zareagujesz na mój wybryk, mam bardzo skomplikowane zycie nie łatwo bedzie
    a le mój mąz tez ciągnie swoja bajke od 5 lat
    a ja tylko marzyłam o Tobie , widzielismy sie raz w realu ale to przezycie było dla mnie piekne, jestes wysoki przystojny ,miałes to cos w sobie jak cie zobaczyłam\
    Czułam ten wzrok ludzi jak wychodziłam z twojego autka, ten mroźny spacer , te uchwycone chwile na Szyndzielni aparatem
    to był i jest mój najcenniejszy skarb w zyciu- dla mnie czas sie zatrzymał....
    Ten czas strzege to tajemnica którą pielęgniję!
    . MiAŁAM NAZIEJĘ,ZE UŁOZY SIE MNIĘDZY MNA I bOGDANEM. Niestety jest coraz gorzej, jest bardzo wybuchowy, nie cierpi tego domu. kłamie prowadzi podwójne zycie...
    Czy wybór mojej drogi ze bede odpłacać mu tym samym jest dobry> Nie wiem to sie okaże.
    Nie tłumaczę się juz z niczego, zyję dla siebie i dzieci
    Marze abysmy zostali czyms więcej niz przyjaciółmi, jestem tuz przed 40 , to nie usprawiedliwia mnie ale jestem taknabuzowana że aż szalona z pragnienia ciepła i miłości.....
    Nie ważne co bedzie pragnienie to jest jak rzadza , nie potrafie, tego tłamsic, ponieważ nigdy nie byłam podziwian chwalona twoje słowa sa dla mnie miodem , lekiem balamem na złamane zycie i serce
    DZIĘKUJĘ CI ZATO Z CAŁEGO SERCA!
    NIESTETY TERMIN JEST BARDZO KIEPSKI KONCZY MI SIE UMOWA O PRACE I BEDE MUSIAŁA ROZLICZYC SIE W PRACY Z WSZYSTKIEGO. pOZA TYM TO SWIETA NIE ZOSTAWIE DZIECI
    GDYBYŚ BYŁ TROCHĘ WCZESNIEJ MOGŁABYM WYNYSLEC SKOK NA ZAKUPY DO KRAKOWA....
    ale dziś wydaje mi sie to nierealne.ale tyle czekalismy na siebie, więc moze jeszcze chwilę?
    Jutro zadzwonię pozdrawiam cie serdecznie i przepraszam za nagośc.... ale to było pragnienie.... i nie wytrzymłam....
    Całuję miłych snów maja

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!