Witajcie!!!!!!

• Jestem moderatorem polskiego forum.
    Nie wiem jak mi to pójdzie , bo nigdy tego nie robiłam:) ale postaram to jakoś wyprowadzić. Obserwuje niemieckie forum , ale niestety nie znam niemieckiego i dużo z tego nie rozumiem(czekam do momentu aż mój chłopak mi to wszystko przetłumaczy).
    Mam kilka pomysłów i chciałabym wiedzieć czy jest to dla Was interesujące.

[list=1]
    [*]Całkiem męskie rozmowy- tutaj możnaby pisać o sprawach męskich czyli samochody,nowości motoryzacyjne,hobby,kobiety,zupełnie szczere rozmwy
    nawet o tym o czym marzą mężczyźni
    [*]Gadu gadu dla kobiet-czyli małe ploteczki o ciuszkach, perfumikach, o zachciewajkach kobiet,o ich problemach(wiecie jak to jest z kobietami czasami lubia poplotkować).
    [*]Porady prawne-i tutaj postaram się o znalezienie osoby prawnej mogącej pomóc różnych sytuacjach
    [*]Poradróże do Niemiec , Polski i nie tylko-ciekawe miejsca, hotele-cenniki, ubezpieczenia itp.
    [*]Jak to być emigrantem-czyli prawdziwe historie o Was, jak wyjechaliscie do obcego kraju,ajk was przyjęto na obcej ziemi.
    [*]Chce to sprzedać lub kupić-mały bazarek gdzie możecie sprzedać coś czego już nie potrzebujemy, lub poszukujemy aby kupić.

[/list=1]

A może wy macie jakieś pomysly?

Czekam na Wasze opinie i propozycje.

Pozdrawiam Anna

• No ale Aniuuu, jak my mamy meskie rozmowy prowadzic jak ty caly czas czytasz ;)

Co ty wtedy o nas pomyslisz :D

• Ja mogę również włczyć się do rozmowy , znam kilka tajników:)

I jeśli to bedzie po polsku na pewno nie bedę milczała :)
    A z czasem dołacze się do niemieckich rozmów ale na to musisz poczekać bo nauka idzie mi bardzo słabo:(

Pozdrawiam Anna

P.S.
    Czasami warto poczytać co pisza mężczyźni:)
    Może my kobiety poznamy kilka męskich sekretów:)

• Zitat

Original von Anna
    P.S.
    Czasami warto poczytać co pisza mężczyźni:)
    Może my kobiety poznamy kilka męskich sekretów:)

Myslisz? :ROTFL Moze mezczyzni tylko mysla, ze my nie znamy ich sekrety...?

Für die, die nicht glauben, ist keine Erklärung befriedigend. Für die, die glauben, ist keine Erklärung nötig.
    - aus dem "Netz" gefischt - mir unbekannter Autor -

• Czesc,
    super Aniu ze podjelas sie tego zadania i opiekujesz sie polska czescia tego forum. tak sobie co prawda zadko przegladam ta strone, ale no jakos niemiecki tutaj rulezzz, a przeciez to jest forum duwujezyczne albo conajmniej ma obujezyczny target. trzymam kciuki za twoje poczynania tutaj i dzieki za opieke i zaangazowanie
    pozdrawiam serdecznie
    silo

• Oczywiscie , ze mężczyzni myślą że my nic nie wiemy, ale to jest tylko z pozoru :ROTFL
    Ale czasami warto dowiedzieć sie czegoś nowego. :plotki

P.S.
    I tak z rguły kobiety wiedzą więcej o meżczyznach niż oni o kobietach :smutny

• Dziekuje za wsparcie, wrociłam właśnie z krotkich wakacji :luzik i zajmę się troszkę polską częścią tego forum :ROTFL.

Pozdrawiam

• Och kobiety, wy sobje tutaj cos wymyslacie!

To nie jest trudno nas znac!!! My chcemy tylko naszy spokoj I to wszystko!!! :ROTFL

poszdr.
    Rafal

• Rafael jesli ty pragniesz tylko spokoju to ty jesteś złoty chłopak :ROTFL

pozdrawiam :papa2

• Zitat

Original von Rafael
    To nie jest trudno nas znac!!! My chcemy tylko naszy spokoj I to wszystko!!! :ROTFL

Nie trudno Was znac? To moze masz racje... :luzik Nie trudno, innego znac... najtrudniejsze sam siebie znac..., wiec, dziewczyny, dajcie im spokoj...:usmiech

Für die, die nicht glauben, ist keine Erklärung befriedigend. Für die, die glauben, ist keine Erklärung nötig.
    - aus dem "Netz" gefischt - mir unbekannter Autor -

• Dzien dobry wszystkim,witaj Aniu,
    przywitalam sie juz na niemieckiej czesci,czas wiec i tu sie przywitac ze wszystkimi ktorzy czesciej beda sie pojawiac na polskiej czesci forum :) Z pewnoscia bede rowniez nalezala do tej grupy uczestnikow,bo moja znajomosc niemieckiego(ucze sie intensywnie od 2 lat)nie pozwala mi na czynne branie udzialu w niemickich pogadankach :smutny Ale moze kiedys...
    Jesli chodzi o facetow...coz o nich by mozna bylo pisac duzo,ale faktycznie pozwolmy im rowniez sobie poplotkowac.Ich tematy zapewne beda nas nieraz zaskakiwac :ROTFL
    Tobie Aniu,zycze,by Twoja polska czesc forum przyniosla Tobie i nam wiele radosci.
    Pozdrawiam
    Donia

• a my możemy tez was podsłuchiwać, przy waszych gadu-gaduszkach?:D
    chociaż, nawet jak po polsku będziecie rozmawiać, który mężczyzna was zrozumie!?;)
    cześć!

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

• Witaj El :hejka
    kupa czasu...gdzies Ty byl jak Cie nie bylo? :oczko
    P.S Jestem pewna,ze kto jak to ,ale Ty znasz sie na kobietach i z pewnoscia wszystkie nas zrozumiesz :oczko
    Pozdrawiam

• Czesc Doniu! :ROTFL

Bardz milo ze zawitalas na nasze Forum, i mam nadzieje ze tutaj rowniez bedziesz milo spedzala czas na pogaduszkach.Tak patrze i patrze , i my kobiety musimy cos tu zrobic, mezczyzni przebijaja nas na 80% swoimi tematami :smutny:
    Ale rowniez widze ,ze pojawilo sie kilka osobek plci zenskiej, ktore pomoga mi w rozruszeniu polskiego forum :oczko

A co do twojego niemieckiego to mysle ze jest super, nie wiem czy ja tak bede potrafila po 2 latch :smutny
    Ucze sie niemieckiego i jakos ciezko mi to idzie :beczy

elLopo!
    Slyszalamcos takiego :" mezczyzna nie potrzebuje jezyka aby moc zrozumiec kobiete" Wiec mysle , ze tematy kobiece nie stanowia problemu dla mezczyzn.Ale za to my ,kobiety , dopiero mamy trudny orzech do zgryzienia: ZROZUMIEC MEZCZYZNE :plask

Pozdrawiam
    Anna

• Zitat

Original von Anna... dopiero mamy trudny orzech do zgryzienia...

tylko prosze, nie meskie "orzechy" zgryzac! ;)

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

• Zitat

Original von Donia
    Witaj El :hejka
    kupa czasu...gdzies Ty byl jak Cie nie bylo? :oczko
    P.S Jestem pewna,ze kto jak to ,ale Ty znasz sie na kobietach i z pewnoscia wszystkie nas zrozumiesz :oczko
    Pozdrawiam

Doniu, to pytanie raczej ja musialbym Ci postawic!:D A ja zawsze w "starym" forum bylem, tylko nie zawsze jako elLopo;)

Pozdrowienia do austrii

• Zitat

od elLopo

Doniu, to pytanie raczej ja musialbym Ci postawic!:D A ja zawsze w "starym" forum bylem, tylko nie zawsze jako elLopo;)

Pozdrowienia do austrii

Acha,maly kamuflasz :ROTFL Dobrze wiedziec na przyszlosc ;)
    Ja dostalam prace i z tego powodu rzadko bywalam na starym forum.Dzis ostatni dzien urlopu i pewnie znow znikne ,ale czasem sie bede pojawiac,pozdrawiam i :uscisk

• Zitat

od Anna
    Czesc Doniu! :ROTFL

Bardz milo ze zawitalas na nasze Forum, i mam nadzieje ze tutaj rowniez bedziesz milo spedzala czas na pogaduszkach.Tak patrze i patrze , i my kobiety musimy cos tu zrobic, mezczyzni przebijaja nas na 80% swoimi tematami :smutny:
    Ale rowniez widze ,ze pojawilo sie kilka osobek plci zenskiej, ktore pomoga mi w rozruszeniu polskiego forum :oczko

A co do twojego niemieckiego to mysle ze jest super, nie wiem czy ja tak bede potrafila po 2 latch :smutny
    Ucze sie niemieckiego i jakos ciezko mi to idzie :beczy

Pozdrawiam
    Anna

Witaj Aniu,
    My baby z cala pewnoscia przegadamy meska czesc forum,o to nie musisz sie martwic :usmiech
    A i Twoj niemiecki z dnia na dzien bedzie lepszy,jestem pewna.Ja ucze sie do tej pory i tylko z pomoca "drugiej polowy"(czyli tak jak Ty) idzie mi to jako tako.
    Najtrudniejsze jest dla mnie przelamanie wstydu i strachu w konwersacjach z niemiecko jezycznymi osobami.Mam wielka ochote wziasc udzial w dyskusjach na niemieckiej czesci forum i zawsze mowie sobie "daj spokoj"nie kompromituj sie tym swoim lamanym niemieckim.Fajnie by bylo, jakby ktos to co my piszemy bez smiechu korygowal,wtedy czlowiek uczy sie najszybciej.
    Zycze powodzenia w nauce i w prowadzeniu forum.
    Pozdro

• Zitat

Original von Donia...Fajnie by bylo, jakby ktos to co my piszemy bez smiechu korygowal,wtedy czlowiek uczy sie najszybciej...

a co to za problem, tu w forum kazdy wam pomoze bardzo chetnie!
    a kto sie z was wysmiewa przy poprawkach?

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!