Czego tak naprawdę pragną mężczyzni?

• hello :luzik

Męzczyzni potrzebują tylko spokoju?
    A to ciekawe :ROTFL

Rafael nasunąłes mi nowy temat:) " Czego pragną meżczyzni?" bo nie wierzę w to ze tylko spokoju :nie

Jak wy sądzicie, co oni pragną?

Pozdrowionka

• Spokuj, sex, piwo, samochody, telewizor, sport!

Popatrz:

Po sexzie chcemy naz spokuj! :sex
    Jak pijemy piwo to chcemy naz spokuj!
    Jak oglondamy telewizor to tez chzemy naz spokuj!
    Jak robimy sport to tez chzemy naz spokuj!
    Ok, ale jak gadamy od samochodach to mamy od was spokuj! :ROTFL

Popatrz, wszystko co mezczyzna potrzebuje jest spokuj! :milczek

• No tak :smutny sex, sport ,samochod, piwo,telewizja i zapomniałeś o dobrym jedzonku i pilocie w ręku , i najlepiej jakby to był uniwersalny pilot i do telewizora i do kobiety aby moc ja wyłaczyć gdy za dużo mowi :szok

Spokoj to rzecz końcowa , aby go mieć należy zadbac o tę drugą osobę , a nie myśleć tylko o sobie :paluszkiem

Czego może oczekiwać kobieta od mężczyzny ktory całymi dniami siedzi przed telweizorem z piwem i pilotem w ręku,albo gdy czeka w domu zaniepokojona gdy jej facet śmiga gdzieś samochodem,sex gdy on ma na to ochotę? Bardzo ciężkie życie z takim mężczyzną :szok

• Dziwnie, napisalam juz cos do tego, a teraz nie ma...

Rzeczywiscie tylko zartujemy...:usmiech

Für die, die nicht glauben, ist keine Erklärung befriedigend. Für die, die glauben, ist keine Erklärung nötig.
    - aus dem "Netz" gefischt - mir unbekannter Autor -

• No tak faceci potrzebuja swojego spokoju,auta,piwa itd...ale najbardziej na swiecie potrzebuja nas - kobiet!!!chociaz nie wielu z nich potrafi sie do tego oficjalnie przyznac :smutny
    A przeciez :
    "Mężczyzna, który nie ma zaplecza w postaci kochającej kobiety, jest martwy. Jest nikim."
    (Katarzyna Grochola, "Podanie o miłość")

• Absolutnie!!!!!!!!!! żadnego spokoju, jak faceci maja spokój, to od razu coś kombinują, już lepiej dać im jakieś zajęcie, niech wiedza, ze sa baaaardzo pożyteczni, przydatni, a wręcz niezbędni, bo przecież my kobiałki biedne i bezradne bez nich jesteśmy :plotki

• Dziękować.

Taaa faceci chcą czuć się przy nas tacy silni, męscy i wspaniali... I video nastawią, i cieknący kran naprawią, dętke w rowerze zmienią... Bez nich byśmy powymierały! :o

• Mezczyzni potrzebuja kobiet, tylko nie potrafia sie do tego przyznac :oczko
    Chca byc twardzi:)
    Oczywiscie , nie mozna powiedziec , ze nie moga zyc bez kobiet :nie czasami switnie radza sobie sami , ale gdy mezczyzna zlapie "kobitke" w swoje rece, przyzwyczaja sie do luksusow ktore ona jemu dostarcza :ROTFL mam tutaj na mysli:pranie , sprzatanie , gotowanie, sex( bo to tez wchodzi w gre :oczko), to ciezko mu sie z tym rozstac:)
    Wiem , wiem ..........zaraz panowie zaczna odpisywac :ja potrafie gotowac , sam sobie sprzatam itp.Oczywiscie wiemy ze to potraficie , ale tylko wtedy gdy musicie :plotki

Goraco pozdrawiam
    Anna

• Ludzie!
    niema co sie oszukiwac, tak mezczyzni jak i kobiety nie moga bez siebe zyc, aber stolz nie pozwala im sie do tego przyznac :milczek

[FONT=tahoma]Wahre Menschlichkeit ist köstlicher als alle Schönheit der Erde[/FONT] JOHANN HEINRICH PESTALOZZI

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!