... und Lust
a) Nie wiem czy dobrze to zrozumialam ale ok! Nie wiem dlaczego Cie skrzywdzila ale wiem ze to byla dla niej zabawa! To byla albo jest Twoja kobieta Ty musisz znac odpowiedz jezeli byliscie szczerzy dla siebie! Dlaczego ja? nie wiem! Widocznie jestem ta zla ktora niby ja wydala! Nie chce tego wszystkiego Tobie pisac bo jeszcze bedzie tak ze to wszystko moja wina, mimo tego ze nic nie zrobilam! Albo zrobilam spalam z Toba w jednym lozku! Gdybym wiedziala to bym sie nie zblizyla ale mogles powiedziec ze masz tam kobiete! jednak moze jest w tym troszeczke mojej winy. Moge Cie tylko mocno przeprosic! Przepraszam. I prosze jak juz chcesz odpisywac to w moim jezyku bo mam problem z odczytywaniem!
b) Jest ok ja ciebie tez lubie wkacu sie odezwales bo myslalam ze nic nieodpisywales mi pa i buziaczki
c) Witam cie Ingo jak niemasz ochoty zemna gadac to mi powiec to juz wiecej niebende pisala i ci dupy zawracala bo wtwdy poco mam tracic kase na esemesy a esemesy mnie drogo kosztuja przeciesz niemusimy zakaczyc naszej znajomosci tak szybko i nic nikomu niegadaj bo nikt niemusi oniczym wiedziec pa
Jups und schonmal Danke...