uwierzycie,ze u nas tez padal snieg?
z samego rana padal snieg z deszczem,ale teraz juz swieci slonce

Pogoda
-
-
W Stuttgarcie słonecznie. Ale na szczęście na tyle się ochłodziło, że mogę nareszcie nosić mój nowy, przepiękny płaszcz jesienny.
-
na południu kraju jest szaro, zimnoo no i pada deszcz....
niedługo bedę musiała zacząć biegać w kurtce zimowej bo tak mi jest zimno, nawet podczas joggingu..... -
Okolo DD pada deszcz....
a w Zakopanem http://gliczarow.com/kameranatatry.htm - snieg -
pogoda bez zmian - szaro, zimno, mokro...
-
zimno 4°C, ale nie pda deszcz
-
warszawska zimnica
brrrr............
-
pada deszcz pada deszcz ;p
-
rano było fajnie a po południu padało deszcz
-
mokro, zimno, wieje i pada deszcz - przynajmniej w taka pogode moge sie pouczyć ;p
-
Zitat
Original von Monnica
mokro, zimno, wieje i pada deszcz - przynajmniej w taka pogode moge sie pouczyć ;p
gdzie jest taka pogoda, Monnica?Pod Wrocławiem słońce dzisiaj nie świeci (wczoraj i owszem! ), ale nie pada, nie wieje i jest całkiem ok
-
w Opolu ;/
ale juz jest w miare ok -
w Wwa zimny wiatr
-
kolo Pajeczno rano padalo deszcz, potem usmiechala sloneczka, padalo i mamy zimno wiatr
-
a koło Wrocławia: deszcz na zmianę ze słońcem... i nie chce się z domu wychodzić
-
jak ja bo tez nie mam ochote isc
-
pada deszcz pada deszcz ;p
-
w DD tez tak pada i pada
-
katowice situation in the night at 00.30:
kur.. zymno
snieg jak pada
habe die winterkleidung ausgepackt..
i mam goronza kobieta :sex......... -
W Berlinie od samego rana mżawka, jest ponuro i bardzo chłodno ... po prostu listopadowa pogoda.
A pomyśleć, jaka fajna pogoda była dokładnie 2 lata temu! Otóż 7 listopada 2005 r. byłem w Dreźnie, zwiedzałem odbudowany i kilka dni przedtem otwarty kościół Frauenkirche. Musiałem z dwie godziny stać w kolejce, ale było tak ciepło i słonecznie, że nie potrzebowałem kurtki. -
Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!