uwierzycie,ze u nas tez padal snieg?
z samego rana padal snieg z deszczem,ale teraz juz swieci slonce 

Pogoda
- 

- 
			W Stuttgarcie słonecznie. Ale na szczęście na tyle się ochłodziło, że mogę nareszcie nosić mój nowy, przepiękny płaszcz jesienny.  
- 
			na południu kraju jest szaro, zimnoo no i pada deszcz.... 
 niedługo bedę musiała zacząć biegać w kurtce zimowej bo tak mi jest zimno, nawet podczas joggingu.....
- 
			Okolo DD pada deszcz.... 
 a w Zakopanem http://gliczarow.com/kameranatatry.htm - snieg
- 
			pogoda bez zmian - szaro, zimno, mokro... 
- 
			zimno 4°C, ale nie pda deszcz 
- 
			warszawska zimnica 
 brrrr............

- 
			pada deszcz pada deszcz ;p 
- 
			rano było fajnie a po południu padało deszcz  
- 
			mokro, zimno, wieje i pada deszcz - przynajmniej w taka pogode moge sie pouczyć ;p 
- 
			ZitatOriginal von Monnica 
 mokro, zimno, wieje i pada deszcz - przynajmniej w taka pogode moge sie pouczyć ;p
 gdzie jest taka pogoda, Monnica?Pod Wrocławiem słońce dzisiaj nie świeci (wczoraj i owszem! ), ale nie pada, nie wieje i jest całkiem ok 
- 
			w Opolu ;/ 
 ale juz jest w miare ok
- 
			w Wwa zimny wiatr 
- 
			kolo Pajeczno rano padalo deszcz, potem usmiechala sloneczka, padalo i mamy zimno wiatr 
- 
			a koło Wrocławia: deszcz na zmianę ze słońcem... i nie chce się z domu wychodzić  
- 
			 jak ja bo tez nie mam ochote isc jak ja bo tez nie mam ochote isc
- 
			pada deszcz pada deszcz ;p 
- 
			w DD tez tak pada i pada 
- 
			katowice situation in the night at 00.30: 
 kur.. zymno
 snieg jak pada
 habe die winterkleidung ausgepackt..
 i mam goronza kobieta :sex.........
- 
			W Berlinie od samego rana mżawka, jest ponuro i bardzo chłodno ... po prostu listopadowa pogoda.   
 A pomyśleć, jaka fajna pogoda była dokładnie 2 lata temu! Otóż 7 listopada 2005 r. byłem w Dreźnie, zwiedzałem odbudowany i kilka dni przedtem otwarty kościół Frauenkirche. Musiałem z dwie godziny stać w kolejce, ale było tak ciepło i słonecznie, że nie potrzebowałem kurtki.
- 

Jetzt mitmachen!
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!