ZitatOriginal von Jacob
ach tak, o co jej chodzi ? Ona jest smieszna, bo nie mam wiecej kontaktu z nia (hm, bischen klingt komisch dieses Satz:/). Zadzwon do niej do domu ... potem jest spokoj, jesli rozmawiales/rozmawialas (Geschlecht: mannlich/weiblich) z jego/jej (Geschlecht: (Geschlecht: mannlich/weiblich)) ojcem... albo jesli powiedziano jej, ze powiedzialem/powiedzialam ((Geschlecht: mannlich/weiblich)) Ci, jaka słaba jest w lozku (wirklich?:P) Dlaczego nie powiedziales/powiedzialas (Geschlecht: mannlich/weiblich) tego Jolce, ona powinna to wyjasnic ... nie moge (oder auch: nie potrafie, sogar besse klingt) Ci stad pomoz. Caluje
Hmm, bischen schwer Texte (fur mich), besonders erste Satz: "Ona jest smieszna, bo nie mam wiecej kontaktu z nia"
Jacob
No i o co jej chodzi? Ona jest śmieszna, bo nie mam już z nią kontaktu. Zadzwoń do niej do domu... Gdy porozmoawiasz z jej ojcem, będziesz spokojna. Albo powiedz jej, że ci powiedziałem, że ona jest kiepska w łóżku. Dlaczego nie porozmawiałaś z Jolką? Ona by ci wszystko wyjaśniła. Nie mogę ci stąd pomóc. Buźka