Polskie Dupcie

• :ROTFL

I co chlopaki o polskich Dziewczynkach mozecie powiedziec?

Tylko uwazajcie bo dziewuchy czytaja ;)

• A my "polskie dupcie" tez mozemy cos tu napisac?no,wiesz taka mala "samoreklama" typu :"jestem zgrabna i powabna" :oczko

• A propos to sformulowanie "...dupcie" brzmi jakos tak mniej lub wiecej ordynarnie...ale to tylko takie moje skromne spostrzerzenie.

• Zitat

Original von Donia
    A propos to sformulowanie "...dupcie" brzmi jakos tak mniej lub wiecej ordynarnie...ale to tylko takie moje skromne spostrzerzenie.

masz rację Donia, ja dodam, ze to nawet dziwnie brzmi, lepiej byłoby pisac o "polskich laskach"
    Swoja droga, jak się tłumaczy tenze tytuł???

• Zitat

Original von ania1
    jeju, okreslenie dupcie jakos mnie drazni, :paluszkiem

a gdzie wpisy panow w tym watku????

Chłopaki nie rozumieja tytułu :oczko, czy mozna go zmienić? Nawet sam Arek prowokator się nie wypowiedział :oczko

• takie "laski" sie tu ROZSIADLY, ze nie ma ani milimetra wiecej miejsca dla nas. idzcie sio stad, do waszych tematow! :ROTFL

apropo "dupcie" to sformolowanie mnie sie BARDZO podoba, jestem wielbicielem tych damskich czesci ciala! :serduszka

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]
    [size=18][color=blue]* fit mit Tanzen *[/color][/size]

2 Mal editiert, zuletzt von elLopo (25. September 2007 um 20:50)

• No wkoncu jeden Facet sie odezwal ;)

Alez Dziewuchy... jesli wam sie nazwa DUPCIE nie podoba to jak Lopo powiedzial: SIO STAD ;)

My mamy rozmawiac jak zawsze rozmawiamy a jak to tutaj zrobie to odrazy jeczycie ;) Niedobre dupcie jestescie :ROTFL

A Lopo, jakie Dupcie lubisz ? Ja takich bardzo chodych nie lubie... :szok

• Zitat

Original von Arek...A Lopo, jakie Dupcie lubisz ? Ja takich bardzo chodych nie lubie... :szok

no oczywiscie ze nie! musi juz cos byc zeby nasze rece mialy co "uwielbiac"! :prosi

dopiereo wtedy "oplaca" sie na ulicy za "taka" zagwizdac :ROTFL

[font=Comic Sans MS][size=24][color=firebrick]w w w . B a i l a M e - F i t . d e[/color][/size][/font]

Einmal editiert, zuletzt von elLopo (25. September 2007 um 21:17)

• Zitat

Original von ania1
    :paluszkiem łlobuziaki no :paluszkiem
    :ROTFL

jedna pani mowi na ulicy do mezczyzny "prosze mnie w spokoju zostawic, bo zawolam po policje" Ja licze do 1000!"

:milczek

• Zitat

jedna pani mowi na ulicy do mezczyzny "prosze mnie w spokoju zostawic, bo zawolam po policje" Ja licze do 1000!"

to mi sie podoba! :ROTFL

Jetzt mitmachen!

Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!