I co chlopaki o polskich Dziewczynkach mozecie powiedziec?
Tylko uwazajcie bo dziewuchy czytaja
I co chlopaki o polskich Dziewczynkach mozecie powiedziec?
Tylko uwazajcie bo dziewuchy czytaja
A my "polskie dupcie" tez mozemy cos tu napisac?no,wiesz taka mala "samoreklama" typu :"jestem zgrabna i powabna"
A propos to sformulowanie "...dupcie" brzmi jakos tak mniej lub wiecej ordynarnie...ale to tylko takie moje skromne spostrzerzenie.
ZitatOriginal von Donia
A propos to sformulowanie "...dupcie" brzmi jakos tak mniej lub wiecej ordynarnie...ale to tylko takie moje skromne spostrzerzenie.
masz rację Donia, ja dodam, ze to nawet dziwnie brzmi, lepiej byłoby pisac o "polskich laskach"
Swoja droga, jak się tłumaczy tenze tytuł???
jeju, okreslenie dupcie jakos mnie drazni,
a gdzie wpisy panow w tym watku????
ZitatOriginal von ania1
jeju, okreslenie dupcie jakos mnie drazni,a gdzie wpisy panow w tym watku????
Chłopaki nie rozumieja tytułu :oczko, czy mozna go zmienić? Nawet sam Arek prowokator się nie wypowiedział
panowie zawstydzili sie czy jak?
takie "laski" sie tu ROZSIADLY, ze nie ma ani milimetra wiecej miejsca dla nas. idzcie sio stad, do waszych tematow!
apropo "dupcie" to sformolowanie mnie sie BARDZO podoba, jestem wielbicielem tych damskich czesci ciala!
No wkoncu jeden Facet sie odezwal
Alez Dziewuchy... jesli wam sie nazwa DUPCIE nie podoba to jak Lopo powiedzial: SIO STAD
My mamy rozmawiac jak zawsze rozmawiamy a jak to tutaj zrobie to odrazy jeczycie Niedobre dupcie jestescie
A Lopo, jakie Dupcie lubisz ? Ja takich bardzo chodych nie lubie...
ZitatOriginal von Arek...A Lopo, jakie Dupcie lubisz ? Ja takich bardzo chodych nie lubie...
no oczywiscie ze nie! musi juz cos byc zeby nasze rece mialy co "uwielbiac"!
dopiereo wtedy "oplaca" sie na ulicy za "taka" zagwizdac
I zeby klapsa mozna by dac
łlobuziaki no
JA tez lubie zdrowe "DUPCIE", i wlasnie taka mam w swoich rekach teraz
ZitatOriginal von ania1
łlobuziaki no
jedna pani mowi na ulicy do mezczyzny "prosze mnie w spokoju zostawic, bo zawolam po policje" Ja licze do 1000!"
Zitatjedna pani mowi na ulicy do mezczyzny "prosze mnie w spokoju zostawic, bo zawolam po policje" Ja licze do 1000!"
to mi sie podoba!
jak fajne ciacho mozna liczyc do 1000
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!