![]()
I co chlopaki o polskich Dziewczynkach mozecie powiedziec?
Tylko uwazajcie bo dziewuchy czytaja ![]()
![]()
I co chlopaki o polskich Dziewczynkach mozecie powiedziec?
Tylko uwazajcie bo dziewuchy czytaja ![]()
A my "polskie dupcie" tez mozemy cos tu napisac?no,wiesz taka mala "samoreklama" typu :"jestem zgrabna i powabna" ![]()
A propos to sformulowanie "...dupcie" brzmi jakos tak mniej lub wiecej ordynarnie...ale to tylko takie moje skromne spostrzerzenie.
ZitatOriginal von Donia
A propos to sformulowanie "...dupcie" brzmi jakos tak mniej lub wiecej ordynarnie...ale to tylko takie moje skromne spostrzerzenie.
masz rację Donia, ja dodam, ze to nawet dziwnie brzmi, lepiej byłoby pisac o "polskich laskach"
Swoja droga, jak się tłumaczy tenze tytuł???
jeju, okreslenie dupcie jakos mnie drazni, ![]()
a gdzie wpisy panow w tym watku????
ZitatOriginal von ania1
jeju, okreslenie dupcie jakos mnie drazni,a gdzie wpisy panow w tym watku????
Chłopaki nie rozumieja tytułu :oczko, czy mozna go zmienić? Nawet sam Arek prowokator się nie wypowiedział ![]()
panowie zawstydzili sie czy jak? ![]()
takie "laski" sie tu ROZSIADLY, ze nie ma ani milimetra wiecej miejsca dla nas. idzcie sio stad, do waszych tematow! ![]()
apropo "dupcie" to sformolowanie mnie sie BARDZO podoba, jestem wielbicielem tych damskich czesci ciala! ![]()
No wkoncu jeden Facet sie odezwal ![]()
Alez Dziewuchy... jesli wam sie nazwa DUPCIE nie podoba to jak Lopo powiedzial: SIO STAD ![]()
My mamy rozmawiac jak zawsze rozmawiamy a jak to tutaj zrobie to odrazy jeczycie
Niedobre dupcie jestescie ![]()
A Lopo, jakie Dupcie lubisz ? Ja takich bardzo chodych nie lubie... ![]()
ZitatOriginal von Arek...A Lopo, jakie Dupcie lubisz ? Ja takich bardzo chodych nie lubie...
no oczywiscie ze nie! musi juz cos byc zeby nasze rece mialy co "uwielbiac"! ![]()
dopiereo wtedy "oplaca" sie na ulicy za "taka" zagwizdac ![]()
I zeby klapsa mozna by dac ![]()
łlobuziaki no ![]()
![]()
JA tez lubie zdrowe "DUPCIE", i wlasnie taka mam w swoich rekach teraz ![]()
ZitatOriginal von ania1
łlobuziaki no
jedna pani mowi na ulicy do mezczyzny "prosze mnie w spokoju zostawic, bo zawolam po policje" Ja licze do 1000!"
![]()
Zitatjedna pani mowi na ulicy do mezczyzny "prosze mnie w spokoju zostawic, bo zawolam po policje" Ja licze do 1000!"
to mi sie podoba! ![]()
jak fajne ciacho mozna liczyc do 1000 ![]()
Du hast noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registriere dich kostenlos und nimm an unserer Community teil!